κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με μελιτζάνες
arhontoula
arhontoula @cook_8465542

Ένας διαφορετικός τρόπος να μαγειρέψουμε μελιτζάνες. Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό τηγάνι. Καλή σας όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
  1. 1 μέτρια μελιτζάνα
  2. λίγο ελαιόλαδο
  3. λίγη φέτα
  4. ρίγανη
  5. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τη μελιτζάνα σε ροδέλες και αλατίζουμε

  2. 2

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ή το τρίβουμε στον τρίφτη

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε την ντομάτα

  4. 4

    Τηγανίζουμε ελαφρά τις ροδέλες μελιτζάνας και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί

  5. 5

    Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και σωττάρουμε

  6. 6

    Στρώνουμε τις ροδέλες ώστε να καλύπτουν τον πάτο του τηγανιού

  7. 7

    Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και μετά από λίγο τη φέτα,τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι

  8. 8

    Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι

  9. 9

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα

  10. 10

    Αν θέλετε να ροδοκοκκινίσει η ομελέτα από πάνω βάλτε το τηγάνι για λίγα λεπτά στο γκριλ

Αντιδράσεις

Από

arhontoula
arhontoula @cook_8465542
στις