Ομελέτα με μελιτζάνες
Ένας διαφορετικός τρόπος να μαγειρέψουμε μελιτζάνες. Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό τηγάνι. Καλή σας όρεξη!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τη μελιτζάνα σε ροδέλες και αλατίζουμε
-
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ή το τρίβουμε στον τρίφτη
-
3
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα
-
4
Τηγανίζουμε ελαφρά τις ροδέλες μελιτζάνας και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί
-
5
Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και σωττάρουμε
-
6
Στρώνουμε τις ροδέλες ώστε να καλύπτουν τον πάτο του τηγανιού
-
7
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και μετά από λίγο τη φέτα,τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι
-
8
Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι
-
9
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα
-
10
Αν θέλετε να ροδοκοκκινίσει η ομελέτα από πάνω βάλτε το τηγάνι για λίγα λεπτά στο γκριλ
Σχόλια