κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με σπαράγγια διαίτης

Ομελέτα με σπαράγγια διαίτης

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
vikytr
vikytr @cook_8470927
,Greece

Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για περίοδο δίαιτας. Παρόλο που μαγειρεύεται σε τηγάνι έχει λίγες θερμίδες και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά λόγω των λαχανικών.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε αν δεν θέλουμε αντι για κομματάκια να τρίψουμε την ντομάτα και να σβήσουμε με κρασί αντί για νερό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  2. 1 ματσάκια σπαράγγια
  3. 60 γρ. μυζήθρα
  4. αλάτι
  5. 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  6. 1/3 ποτηριού νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι για 5 λεπτά.

  2. 2

    Κόβουμε το σκληρό μέρος από τα σπαράγγια, τα κόβουμε σε κομμάτια (2 δάχτυλα περίπου) και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

  3. 3

    Παράλληλα ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την βάζουμε και αυτή στο τηγάνι μαζί με τη ζάχαρη για να μην ξινίζει.

  4. 4

    Περιμένουμε μέχρι να μαραθούν τα σπαράγγια και σβήνουμε με το νερό.

  5. 5

    Αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να δέσει η ντομάτα και στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει και τη μυζήθρα και αλατοπιπερώνουμε. Σε λίγα λεπτά η ομελέτα μας είναι έτοιμη, καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

vikytr
vikytr @cook_8470927
στις
,Greece