frosoula_s
frosoula_s @cook_8487782
Αθήνα,

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη ομελέτα που η γεύση της θυμίζει πίτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν μας αρέσει, μπορούμε να προσθέσουμε μαζί με τις πιπεριές, φρέσκια ντομάτα και μανιτάρια. Η ομελέτα που έχει φέτα, είναι πιο δύσκολο να αναποδογυρίσει χωρίς να χαλάσει.Εγώ χρησιμοποίησα ένα τηγάνι με μεταλλικό χερούλι, και αφού την έψησα από κάτω στο μάτι της κουζίνας, την έβαλα και για 2 λεπτά στο γκριλ και έγινε τέλεια! Χωρίς αναποδογυρίσματα και χωρίς ατυχήματα!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
2-3 άτομα
  1. 50 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  2. 4 φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας σε κομματάκια
  3. 2 κ.σ. κετσαπ
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. 2 τσιμπιές ρίγανη
  7. Λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε την πιπεριά να μαλακώσει.

  2. 2

    Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και αφήνουμε να ροδίσει.

  3. 3

    Σε ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

  5. 5

    Ψήνουμε ανάλογα με τα γούστα μας, πολύ ή λίγο και αν θέλουμε αναποδογυρίζουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

frosoula_s
frosoula_s @cook_8487782
Για έξτρα πόντους γεύσης, μπορούμε να βάλουμε μαζί με την γαλοπούλα λίγο μπέϊκον, ενώ αν θέλουμε να την κάνουμε light, χρησιμοποιούμε τυριά με χαμηλά λιπαρά.

Από

frosoula_s
frosoula_s @cook_8487782
στις
Αθήνα,