κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα σε Γεωργιανό στυλ
Veronika Sp
Veronika Sp @cook_8483037

Το πολυαγαπημένο και εύκολο φαγητάκι μας σε Γεωργιανό στυλ!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και κάποιο άλλο μπαχαρικό(α) που σας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 1 κουταλιά σούπας λάδι (ηλιέλαιο)
  2. 0.5 κρεμμυδι
  3. 1/4 πράσινη πιπεριά
  4. 0.5 ντομάτα ή λίγο πελτέ
  5. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε αντικολλητικό τηγάνι (κατά προτίμηση) ρίχνουμε την μια κουταλιά λάδι και περιμενουμε να κάψει ενώ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.

  2. 2

    Τα τσιγαρίζουμε να πάρουν χρώμα.

  3. 3

    Εντωμεταξύ, σε άλλο μπωλ, έχουμε χτυπήσει τα αυγά προσθέτοντας τον πελτέ (αν δεν βάλετε ντομάτα), αλάτι και πιπέρι.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, προσθέτουμε την ντομάτα (αν δεν βάλετε πελτέ), ανακατεύουμε γρήγορα 2 λεπτά και...έτοιμο!Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

annam_z
annam_z @am_z
Πρώτη φορά δοκιμασα να βάλω πελτέ στην ομελέτα και πιστέυω έκανε διαφορά μεγάλη σε σχέση με την ωμή ντομάτα. Η γεύση βγήκε σαν αυτή της πίτσας! Επόμενη φορά ίσως να δοκιμάσω να βάλω και λουκάνικο ή μπείκον

Από

Veronika Sp
Veronika Sp @cook_8483037
στις