Ομελέτα σε Γεωργιανό στυλ
Το πολυαγαπημένο και εύκολο φαγητάκι μας σε Γεωργιανό στυλ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και κάποιο άλλο μπαχαρικό(α) που σας αρέσει.
Υλικά
-
1 κουταλιά σούπας λάδι (ηλιέλαιο)
-
0.5 κρεμμυδι
-
1/4 πράσινη πιπεριά
-
4 αυγά
-
0.5 ντομάτα ή λίγο πελτέ
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε αντικολλητικό τηγάνι (κατά προτίμηση) ρίχνουμε την μια κουταλιά λάδι και περιμενουμε να κάψει ενώ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
-
2
Τα τσιγαρίζουμε να πάρουν χρώμα.
-
3
Εντωμεταξύ, σε άλλο μπωλ, έχουμε χτυπήσει τα αυγά προσθέτοντας τον πελτέ (αν δεν βάλετε ντομάτα), αλάτι και πιπέρι.
-
4
Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, προσθέτουμε την ντομάτα (αν δεν βάλετε πελτέ), ανακατεύουμε γρήγορα 2 λεπτά και...έτοιμο!Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)