Amely
Amely @cook_8492089
,Ellada

Αυτή τη συνταγή την έκανα στην τύχη, είχα δοκιμάσει μια φορά σε ένα μαγαζί fast-food και μου άρεσαν αρκετά. Σήμερα αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι παρόμοιο. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε αρκετά. Ελπίζω και εσάς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ελπίζω να σας άρεσε, έψαχνα να βρώ κουρκούτι άλλα όσα είδα είχαν αρκετά υλικά, με αποτέλεσμα το κρεμμύδι να χάνεται εντελώς) Ξέχασα να αναφέρω πώς πρέπει να αφήσετε το κουρκούτι να ''φουσκώσει'' για τουλάχιστον 15 λεπτά. (εγώ βέβαια δεν το έκανα απο βιασύνη)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1
  1. 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  2. 0.5 φλιτζάνι φαρινάπ
  3. λίγο γάλα (ίσα ίσα να ξεπερνάει τον πάτο του φλιτζανιού)
  4. 1 κγ μαγιά ξηρή
  5. πάπρικα
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. νερό χλιαρό όσο πάρει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες.

  2. 2

    Βάζουμε τις ροδέλες σε παγωμένο νερό μέχρι να ετοιμάσουμε το κουρκούτι.

  3. 3

    Ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι

  4. 4

    Συνεχίζουμε ρίχνοντας το πιπέρι, την πάπρικα, το γάλα και το νερό. Ανακατεύουμε και αν ο χυλός μας είναι νερουλός προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι.

  5. 5

    Βουτάμε τις ροδέλες στο κουρκούτι μας.

  6. 6

    Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι ροδέλες μας να ροδίσουν και απο τις δυο μεριές.

  7. 7

    Τέλος τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί ωσότου βγάλουν το λάδι τους.

Αντιδράσεις

Σχόλια

katrins
katrins @cook_8482332
Πολυ καλή συνταγή . Μπράβο . Μακάρι να γίνονταν κ στον φούρνο

Από

Amely
Amely @cook_8492089
στις
,Ellada

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα