Onion Rings (στην τύχη)
Αυτή τη συνταγή την έκανα στην τύχη, είχα δοκιμάσει μια φορά σε ένα μαγαζί fast-food και μου άρεσαν αρκετά. Σήμερα αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι παρόμοιο. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε αρκετά. Ελπίζω και εσάς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ελπίζω να σας άρεσε, έψαχνα να βρώ κουρκούτι άλλα όσα είδα είχαν αρκετά υλικά, με αποτέλεσμα το κρεμμύδι να χάνεται εντελώς) Ξέχασα να αναφέρω πώς πρέπει να αφήσετε το κουρκούτι να ''φουσκώσει'' για τουλάχιστον 15 λεπτά. (εγώ βέβαια δεν το έκανα απο βιασύνη)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες.
-
2
Βάζουμε τις ροδέλες σε παγωμένο νερό μέχρι να ετοιμάσουμε το κουρκούτι.
-
3
Ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι
-
4
Συνεχίζουμε ρίχνοντας το πιπέρι, την πάπρικα, το γάλα και το νερό. Ανακατεύουμε και αν ο χυλός μας είναι νερουλός προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι.
-
5
Βουτάμε τις ροδέλες στο κουρκούτι μας.
-
6
Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι ροδέλες μας να ροδίσουν και απο τις δυο μεριές.
-
7
Τέλος τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί ωσότου βγάλουν το λάδι τους.
Σχόλια