Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
  1. 4 μεγάλα κρεμμύδια σε κρίκους
  2. 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. 1 κ.σ. λάδι
  6. 1 κούπα μπύρα ή ανθρακούχο νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάστε πρώτα το χυλό.

  2. 2

    Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανοίξτε στη μέση ένα λάκκο. Ρίξτε το λάδι και την μπύρα.

  3. 3

    Παίρνοντας το αλεύρι λίγο,λίγο από τριγύρω δουλέψτε το μείγμα τόσο όσο χρειάζεται να γίνει λείος χυλός ή καλύτερα χτυπήστε τα υλικά στο μίξερ 1 λεπτό να ενωθούν σε λείο χυλό.

  4. 4

    Προσοχή μην το παραχτυπήσετε.

  5. 5

    Αν θέλετε να γίνει ο χυλός πιο αραιός προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη.

  6. 6

    Αφήστε το χυλό να σταθεί 1 ώρα αλλιώς θα γλιστράει και δε θα κολλάει στα κρεμμύδια.

  7. 7

    Κόψτε τα κρεμμύδια σε κρίκους, βουτήξτε τα στο χυλό και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι ή στη φριτέζα.

  8. 8

    Σερβίρετε τα αμέσως.

Αντιδράσεις

Σχόλια (28)

despinoula_t
despinoula_t @despinoula_t74
φανταστικά! υπέροχος μεζές. αφού άρεσε και στην πεθερά μου :)

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα