Onion Rings
Υλικά
-
4 μεγάλα κρεμμύδια σε κρίκους
-
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 κ.σ. λάδι
-
1 κούπα μπύρα ή ανθρακούχο νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάστε πρώτα το χυλό.
-
2
Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανοίξτε στη μέση ένα λάκκο. Ρίξτε το λάδι και την μπύρα.
-
3
Παίρνοντας το αλεύρι λίγο,λίγο από τριγύρω δουλέψτε το μείγμα τόσο όσο χρειάζεται να γίνει λείος χυλός ή καλύτερα χτυπήστε τα υλικά στο μίξερ 1 λεπτό να ενωθούν σε λείο χυλό.
-
4
Προσοχή μην το παραχτυπήσετε.
-
5
Αν θέλετε να γίνει ο χυλός πιο αραιός προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη.
-
6
Αφήστε το χυλό να σταθεί 1 ώρα αλλιώς θα γλιστράει και δε θα κολλάει στα κρεμμύδια.
-
7
Κόψτε τα κρεμμύδια σε κρίκους, βουτήξτε τα στο χυλό και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι ή στη φριτέζα.
-
8
Σερβίρετε τα αμέσως.
Σχόλια (28)