Ορλόφ
Είναι μια ωραία συνταγή για μπουφέ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείται να το φτιάξεται απο την προηγούμενη και όταν θέλετε να σερβίρετε, ρίχνετε τα τυριά και την κρέμα γάλακτος.
Υλικά
-
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά
-
250 γρμ. μπέικον σε φέτες
-
250 γρμ. γραβιέρα
-
250 γρμ. κεφαλοτύρι
-
250 γρμ. γκούντα
-
750 γρμ. κρέμα γάλακτος
-
2 βαζάκια μανιτάρια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τηγανίζω το χοιρινό. Πρός το τέλος ρίχνω το μπέικον, τα μανιτάρια και τσιγαρίζω για λίγο.
-
2
Το κρατώ έτσι. Οταν θέλω να σερβίρω, κόβω τα τυριά σε κύβους και τ'ανακατεύω.
-
3
Προσθέτω και την κρέμα γάλακτος και κουνάω να πάει παντού.
-
4
Ψήνω για 20 λεπτά στους 250 βαθμούς.
-
5
Στη μέση του ψησίματος το ανακατεύω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια