Ωτία τα διαφορετικά της thomaei
Ωτία, ενα διαφορετικό σχέδιο. Το σχέδιο το βρήκα στο ίντερνετ .
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την πήρα απο την κουμπάρα μου και το σχέδιο το πήρα από το ιντερνετ, το είδα και μου άρεσε και σας το παρουσιάζω.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατέψτε το αλεύρι, μαγιά, αυγό, αλάτι και νερό και ζυμώνουμε έτσι ώστε να έχουμε μια ζύμη μαλακιά και αφράτη. Αφήστε το να φουσκώσει για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μπορεί να διπλασιαστεί σε όγκο.
-
2
Απλώνουμε την ζύμη σε πάγκο εργασίας αλευρωμένο σε ένα φύλλο πάχους 1 εκ., το ίδιο φύλλο το κόβουμε σε ορθογώνια
-
3
Και στην συνέχεια στη μεση κανουμε μια σχισμή και στη συνέχεια περναμε μεσα από την σχισμή το κομμάτι ζύμης. Όπως στην φωτογράφια !!
-
4
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα στραγγίζουμε πάνω σε φύλλο χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το περιττό λάδι. Τα βάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Τα τρώμε με μαρμελάδα ή μέλι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)