κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωμένη Αλμυρή Τάρτα με Cream-Crackers
Evangelos
Evangelos @cook_8456775

Γρήγορη, εύκολη, καλοκαιρινή και νόστιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το να μπεί στο ψυγείο και να μη φαγωθεί κατευθείαν είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι τα υλικά δένουν και τα Cream-Crackers ρουφάνε από το τυρί και μαλακώνουν τόσο που γίνονται σα σφολιάτα. Αυτή είναι μια πολύ βασική συνταγή που μπορείτε να παίξετε μαζί της και να κάνετε τις δικιές σας αλλαγές, όπως να βάλετε κάποιο άλλο είδος τυριού που αλείφετε ή να προσθέσετε και ξηρούς καρπούς (πχκαρύδια, αμύγδαλα ή κάσιους) που θα χτυπηθούν στο μούλτι μαζί με το τυρί ή θα μπουν σε κομματάκια από πάνω!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Cream-Crackers "Παπαδοπούλου"
  2. τυρί spread (εγώ παίρνω Dirollo Spread, αλλά μπορείτε και με Philadelphia)
  3. ντομάτες (για τις ποσότητες από τα 3 πρώτα, υπολογίστε το κάθε υλικό να φτάνει για 2 στρώσεις στο ταψάκι σας)
  4. ελαιόλαδο
  5. ξύδι βαλσάμικο
  6. μυρωδικά της προτίμησής σας (πχπάπρικα, θυμάρι, ρίγανη, βασιλικός, αντράκλα, κάρυ, πιπέρι, κτλ.)
  7. προαιρετικά λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στρώνετε το ταψάκι σας με Cream-Crackers μέχρι να καλυφτεί ολόκληρο (αν στο τέλος κάποια δεν χωράνε τα σπάτε).

  2. 2

    Χτυπάτε στο μούλτι ή στο μπλέντερ τη μισή ποσότητα του τυριού μαζί με τα μυροδικά, το λάδι και το ξύδι (για κάθε κουτί τυριού θα βάζετε 1 κ.γ. λάδι, 1 κ.γ. ξύδι και μυρωδικά όσο ταιριάζει στη προτίμησή σας) και το απλώνετε πάνω από τα Cream-Crackers.

  3. 3

    Κόψτε τις μισές ντομάτες σε κύβους ή φέτες (εγώ σε κύβους το κάνω) και απλώστε τες πάνω από το τυρί και να το καλύψουν εντελώς.

  4. 4

    Τέλος κάντε τη παραπάνω διαδικασία άλλη μια φορά, ώστε να βγούν 2 στρώσεις από το καθένα.. Βάζετε στο ψυγείο για κανα 3ωρό (ή και ολόκληρο βράδυ αν δε βαριέστε) και μετά τρώγεται!

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

Από

Evangelos
Evangelos @cook_8456775
στις