κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωμένη κόλαση!
Λενάκι!
Λενάκι! @cook_8451179

Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ σοκολατένια!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι ένα καταπληκτικό,πλούσιο γλυκό που όπου το έχω κάνει, ξετρέλαινε!!Από πάνω μπορείτε να βάλετε τρούφα ή κερασάκια μαρασκίνο!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

33 Minutes
  1. 250 γρ μαργαρίνη
  2. 2 κουβερτούρες
  3. 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
  4. 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
  5. 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  6. 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
  7. για τη σαντιγύ
  8. 1 morfat κονσέρβα
  9. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιώσουν.

  2. 2

    Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.

  4. 4

    Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.

  5. 5

    Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ένα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα

  6. 6

    Και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (301)

Chara
Chara @Chara
Καλησπέρα Ελενάκι! Η μία κουβερτούρα είναι 125 γρ., οπότε η φίλη μας χρησιμοποιεί 250. Όσο για το βούτυρο δεν θα έχεις πρόβλημα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί της μαργαρίνης.

Από

Λενάκι!
Λενάκι! @cook_8451179
στις