Παγωμένο τσιζκεικ φράουλας με cookies σοκολάτας

Bαθμολογία: 4.5
       
 
20 ψήφοι
pinalaki, 02.04.11

Περιγραφή

Το καλύτερο τζισκεικ φράουλας που έχω δοκιμάσει! Η βάση του..μπισκοτα σοκολατενια cookies.. η κρέμα του θεική ροζ.. και απο πάνω κομμάτια φράουλας με φλούδα σοκολάτας! Και όλα αυτά παγωμένααα!!!! Τη συνταγή την είδα προχθές στο πρωινό το σταρ.. Η ανυπόμονη γειτόνισσα και καλή μου φίλη έτρεξε στο μαρκετ, πήρε τα υλικά και εκανε το γλυκό! Το δοκίμασα και είπα να το μοιραστώ μαζι σας γιατί είμαι σίγουρη ότι αν το δοκιμάσετε θα σας ξετρελάνει! Άλλωστε, ποιος δεν αγαπάει το συνδυασμό φράουλας-σοκολάτας?

Παγωμένο τσιζκεικ φράουλας με cookies σοκολάτας
photo: antafort

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ. cookies σοκολάτας
  • 70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  • 15 γρ. ζελατίνη σε πούδρα
  • 4 κ.σ. κρύο νερο (για τη ζελατίνη)
  • 150 ml κρέμα γάλακτος σε σαντυγί
  • 1/2 κιλό πολτό φράουλας
  • 300 γρ. φράουλες για διακόσμηση
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 125 γρ. κουβερτούρα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cheesecake
Εποχιακά: Ανοιξιάτικη
Κόστος:
(4 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(4 ψήφοι)
Προετοιμασία: 16 ώ (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 5 ώ (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μούλτι δουλεύω τα μπισκότα μέχρι να γίνουν πούδρα.
  2. Ενώνω την πούδρα μπισκότου με τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατευώ καλα έως να αποκτήσουν ομοιογενοποιημέον μίγμα.
  3. Σρώνω το μίγμα - μαργαρίνη μπισκότο - σε μια φόρμα δαχτυλίδι διαμέτρου 25εκ. Το βάζω ψυγείο να παγώσει.
  4. Χτυπάω κρέμα γάλακτος με την άχνη σε σαντυγί.
  5. Αναμιγνύω το τυρί κρέμα με τον πολτό φράουλας και ανακατεύω με τη σπάτουλα.
  6. Διαλύω τη ζελατίνη σε 4 κ.σ. νερό.
  7. Προσθέτω στο μίγμα με τον πολτό φράουλας τη ζελατίνη και τη σαντυγί.
  8. Ανακατεύω καλά πολύ με σπάτουλα για να μην έχει σβώλους.
  9. Στρώνω το μίγμα φράουλας πάνω από τη βάση με το μπισκότο και παγώνω ψυγείο για 4 ώρες.
  10. Ξεφορμάρω και το στολίζω με φρέσκιες φράουλες. φλούδες κουβερτούρας και αν θέλω πασπαλίζω με άχνη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται και σε ποτηρι (δεν βάζουμε όμως ζελατίνη τότε). Τώρα είναι και η εποχή της φράουλας.. ευκαιρία να κάνουμε το γλυκό! θα το λατρέψετε!

Σχετικές συνταγές

    53 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από vasilitsa, 9-4-11  
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ.!!ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ!!!
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 9-4-11  
    Πωπω τελειο τι μας εκανες πρωινιατικα!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 9-4-11  
    Φαινεται πολυ ωραιο γλυκο και ο συνδιασμος φραουλα-σοκολατα σκοτωνει! Να ρωτησω αν τα κουκις τα αλεθουμε μαζι με την κρεμα που εχουν στη μεση ή την αφαιρούμε?
    #
    Σχόλιο από manoyla, 9-4-11  
    Καταπληκτικό υπέροχο δροσερό ελαφρύ. Επειδή τα μπισκότα σοκολάτας δεν μας αρέσουν έβαλα digestive. Διακόσμησα με φράουλες και σαντιγύ που έκανα από κρέμα γάλακτος και λίγο αμύγδαλο φιλέ. Ενθουσιάστηκαν όλοι..ακόμα κι εγώ που δεν τρώω γλυκά. Ευχαριστούμε
    #
    Σχόλιο από nicole81, 9-4-11  
    Η συνταγή αυτή είναι απλά τελεια! Την είδα κι εγώ στην εκπομπή (παρακολουθώ φανατικά την κυρία Νικολάου...) και σκέφτηκα αμέσως να την φτιάξω! Δεν μου πολυπέτυχε η κρέμα, δηλαδή δεν μου έπηξε όπως έπρεπε. Φαντάζομαι θα έκανα κάποιο λαθάκι με τη ζελατίνη. Παρόλα αυτά το '' τσακίσαμε'' μαζί με την αδερφή μου!!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 10-4-11  
    καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα πηρουνάκια.. χα χα1 χαιρομαι που σας ανοιξα την όρεξη. ζουζουνιτσα τα cookieς δεν έχουν κρέμα, δεν είναι γεμιστά.. εγ'ω χρησιμοποιώ τα παπαδοπουλου. και digestive ωραίο θα έιναι,και εγώ αυτά χρησιμοποιώ στα cheesecake. κατι θα έκανεσ λάθοσ με την ζελατινη προφανως αλλά δεν αλλοιωνει την γευση του. καντε το παιδια είναι γεστικότατο. περιμενω εντυπωσεις. σας ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 14-4-11  
    Παρα πολυ νοστιμο και δροσερο γλυκο, δεν σε λιγωνει καθολου και θες δευτερο κομματι! Βαζω 4 πιρουνακια γιατι ουτε κι εμενα μου πετυχε η κρεμα δεν εσφιξε καθολου,αναγκαστηκα να το βαλω καταψυξη και να το σερβιρω ως τουρτα παγωτο!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 14-4-11  
    σε ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια! είναι πολύ νόστιμο όντως! όσο για την κρέμα δεν ξέρω γιατι μπορεί να μη σου πέτυχε, μηπως έγεινε κανένα λαθάκι με τη ελατίνη? μου το αναφέρει και η nicole.. μάλλον έπρεπε να το πω παγωτο cheesecake! χα χα! πάντως ειναι πεντανόστιμο!
    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 16-4-11  
    Χρησιμοποιω ζυγαρια ακριβειας, τι να πω! Παντως επειδη τσαντιστηκα που δεν πετυχε, μπηκα στο site της εκπομπης Νηστικοι Πρακτορες και αναφερει η Ντ. Νικολαου οτι μουλιαζουμε για 5 λεπτα την σκονη ζελατινης σε 4 κ.σ νερο και μετα κατι αναφερει για ζεστο νερο αλλα δεν το καταλαβα και πολυ καλα, δες το αν βρεις χρονο και διαφωτισε μας γιατι σιγουρα θελω να το ξαναφτιαξω!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 3-5-11  
    ζουζουνίτσα μπήκα στη συνταγή και λέει ότι διαλύει τη σκόνη σε κρύο νερό αν έχω όμως φύλλο ζελατίνης το διαλύω σε ζεστό νερό απ΄ότι κατάλαβα
    #
    Σχόλιο από VIVIΚΑ, 20-5-11  
    Κορίτσια η ζελατίνη είτε σκόνη είτε φύλλο πρέπει πρώτα να μουλιάσει σε κρύο νερό και μετά να διαλυθεί σε ζεστό υγρό.Η Νικολάου είπε πως μουλιάζει σε κρύο νερό και μέχρι να τη χρησιμοποιήσει αφήνει το μπολ με τη ζελατίνη μέσα σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να λιώσει.Αυτά!Αυριο θα το φτιάξω και εγώ και τότε ψηφίζω.
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 20-5-11  
    ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση vivika! περιμένω να μου πεισ αν σου άρεσε και πως σου βγήκε η κρέμα!
    #
    Σχόλιο από antafort, 20-5-11  
    Θα την κάνω αύριο αλλά επειδή βλέπω πως σε μερικούς δεν έσφιξε η κρέμα θέλω να πιστεύω πως δεν χρησιμοποίησαν Light προϊόντα διότι ποτέ δεν σφίγγουν
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 20-5-11  
    ναι όντως.. ελπιζω να σου αρεσει.. περιμενω
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 21-5-11  
    Εξαιρετικό πολύ δροσερό και γεύση φράουλας!!!
    Επειδή δεν είχα μπισκότα cookies, το έφτιαξα με digestive κι έριξα σοκολάτα απ'το μπαιν μαρί στο μπισκότο, μαζί με το βούτυρο. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό!
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από antafort, 21-5-11  
    Προτίμησα να την βάλω τελικά και εγώ κατάψυξη διότι μου άρεσε σαν ιδέα.
    Πολλή δροσερή, πολλή καλή....θα δείς και το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες μου...όταν εγκριθούν!!!
    #
    Σχόλιο από VIVIΚΑ, 22-5-11  
    Τελικά έγινε πολύ ωραίο,δροσερό και ελαφρύ και η κρέμα έπηξε μια χαρά.
    #
    Σχόλιο από manoyla, 22-5-11  
    την ζελατίνη αφού την μούλιασα σε κρυο νερό μετά ζέστανα 4 κουταλιες από τον πολτό της φράουλας την ελυωσα εκει και την ενσωμάτωσα στο υπόλοιπο υλικό. ετσι εσφιξε μιά χαρά
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 23-5-11  
    σας ευχαριστώ πολύ που εμπιστεύθηκατε τη συνταγή και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε.. σας ευχαριστώ πολύ για τις φωτό κορίτσια.
    είναι πάρα πολύ ωραίες. ευχαριστώ και για τις διευκρινήσεις περί κρέμας
    #
    Σχόλιο από Μιχαλίτσα, 11-5-12  
    Επειδή έχω πάθει μια τρέλα φέτος με τις φράουλες και μόλις είδα αυτήν εδώ την συνταγή και θέλω να την φτιάξω, μήπως θέλει κάποια από εσάς που την έφτιαξε να μου προτείνει μπισκότα σοκολάτας;;; Μπορώ να βάλω μπισκότα σοκολάτας γεμιστά με σοκολάτα για παράδειγμα;;;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    45 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από vasilitsa, 9-4-11  
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ.!!ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ!!!
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 9-4-11  
    Πωπω τελειο τι μας εκανες πρωινιατικα!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 14-4-11  
    Παρα πολυ νοστιμο και δροσερο γλυκο, δεν σε λιγωνει καθολου και θες δευτερο κομματι! Βαζω 4 πιρουνακια γιατι ουτε κι εμενα μου πετυχε η κρεμα δεν εσφιξε καθολου,αναγκαστηκα να το βαλω καταψυξη και να το σερβιρω ως τουρτα παγωτο!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 14-4-11  
    σε ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια! είναι πολύ νόστιμο όντως! όσο για την κρέμα δεν ξέρω γιατι μπορεί να μη σου πέτυχε, μηπως έγεινε κανένα λαθάκι με τη ελατίνη? μου το αναφέρει και η nicole.. μάλλον έπρεπε να το πω παγωτο cheesecake! χα χα! πάντως ειναι πεντανόστιμο!
    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 16-4-11  
    Χρησιμοποιω ζυγαρια ακριβειας, τι να πω! Παντως επειδη τσαντιστηκα που δεν πετυχε, μπηκα στο site της εκπομπης Νηστικοι Πρακτορες και αναφερει η Ντ. Νικολαου οτι μουλιαζουμε για 5 λεπτα την σκονη ζελατινης σε 4 κ.σ νερο και μετα κατι αναφερει για ζεστο νερο αλλα δεν το καταλαβα και πολυ καλα, δες το αν βρεις χρονο και διαφωτισε μας γιατι σιγουρα θελω να το ξαναφτιαξω!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 3-5-11  
    ζουζουνίτσα μπήκα στη συνταγή και λέει ότι διαλύει τη σκόνη σε κρύο νερό αν έχω όμως φύλλο ζελατίνης το διαλύω σε ζεστό νερό απ΄ότι κατάλαβα
    #
    Σχόλιο από VIVIΚΑ, 20-5-11  
    Κορίτσια η ζελατίνη είτε σκόνη είτε φύλλο πρέπει πρώτα να μουλιάσει σε κρύο νερό και μετά να διαλυθεί σε ζεστό υγρό.Η Νικολάου είπε πως μουλιάζει σε κρύο νερό και μέχρι να τη χρησιμοποιήσει αφήνει το μπολ με τη ζελατίνη μέσα σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να λιώσει.Αυτά!Αυριο θα το φτιάξω και εγώ και τότε ψηφίζω.
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 20-5-11  
    ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση vivika! περιμένω να μου πεισ αν σου άρεσε και πως σου βγήκε η κρέμα!
    #
    Σχόλιο από antafort, 20-5-11  
    Θα την κάνω αύριο αλλά επειδή βλέπω πως σε μερικούς δεν έσφιξε η κρέμα θέλω να πιστεύω πως δεν χρησιμοποίησαν Light προϊόντα διότι ποτέ δεν σφίγγουν
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 20-5-11  
    ναι όντως.. ελπιζω να σου αρεσει.. περιμενω
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 21-5-11  
    Εξαιρετικό πολύ δροσερό και γεύση φράουλας!!!
    Επειδή δεν είχα μπισκότα cookies, το έφτιαξα με digestive κι έριξα σοκολάτα απ'το μπαιν μαρί στο μπισκότο, μαζί με το βούτυρο. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό!
    Ευχαριστούμε για τη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από antafort, 21-5-11  
    Προτίμησα να την βάλω τελικά και εγώ κατάψυξη διότι μου άρεσε σαν ιδέα.
    Πολλή δροσερή, πολλή καλή....θα δείς και το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες μου...όταν εγκριθούν!!!
    #
    Σχόλιο από VIVIΚΑ, 22-5-11  
    Τελικά έγινε πολύ ωραίο,δροσερό και ελαφρύ και η κρέμα έπηξε μια χαρά.
    #
    Σχόλιο από manoyla, 22-5-11  
    την ζελατίνη αφού την μούλιασα σε κρυο νερό μετά ζέστανα 4 κουταλιες από τον πολτό της φράουλας την ελυωσα εκει και την ενσωμάτωσα στο υπόλοιπο υλικό. ετσι εσφιξε μιά χαρά
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 23-5-11  
    σας ευχαριστώ πολύ που εμπιστεύθηκατε τη συνταγή και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε.. σας ευχαριστώ πολύ για τις φωτό κορίτσια.
    είναι πάρα πολύ ωραίες. ευχαριστώ και για τις διευκρινήσεις περί κρέμας
    #
    Σχόλιο από ΣΙΛΒΥ, 11-5-12  
    Μιχαλιτσα cookies σοκολατας βαλε τα στρογγυλα που εχουν σταγονες σοκολατας απο πανω..
    #
    Σχόλιο από tasa.x, 14-5-12  
    Μιχαλιτσα κι εγω εκανα το τζιζ κεικ το Σαβ/κο με γεμιστα Παπαδοπουλου γιατι αυτα υπηρχαν στο σπιτι.Τελειο εγινε και δεν καταλαβα τη διαφορα στη γευση και την υφη της βασης απο αλλες φορες που το ειχα κανει με cookies.Εγω επειδη δεν βρισκω σκονη ζελατινης βαζω φυλλα,που τα μουλιαζω πρωτα σε παγωμενο νερο και μετα σε 2-3 κουταλιες καυτο νερο ή χυμο και το αφηνω 5 λεπτα να κρυωσει πρωτου το προσθεσω στο μειγμα της κρεμας.Παντα πετυχενει ετσι και δεν υπαρχει περιπτωση να μην πηξει .Αξιζει τα 5 πιρουνακια .Ανεβαζω και φωτο.
    #
    Σχόλιο από ahilleas, 16-5-12  
    Απο τα καλύτερα cheesecake που εχω δοκιμάσει!Αν και φοβήθηκα τη διαδικασία,πρώτη φορα σκόνη ζελατίνη,πέτυχε απόλυτα και άρεσε σε όλους!ελαφρύ και δροσιστικό γλυκό και πάρα πολύ εμφανίσιμο!Τα πέντε πηρουνάκια τα παίρνει πανάξια!
    #
    Σχόλιο από Fatsoula3, 17-5-12  
    Είναι από τις ελάχιστες φορές που επειδή βιαζόμουν και επειδή η συνταγή μου φάνηκε ωραία αλλά και εύκολη δεν διάβασα τα σχόλια της παρέας μας και ... την πάτησα σαν χαζή. Διότι δεν κατάφερα να λιώσω σωστά τη ζελατίνη με αποτέλεσμα να σβολιάσει μέσα στην κρέμα και φυσικά να μην μου πήξει η κρέμα. Καθαρά δικό μου λάθος. Αν πάντως ακολουθήσετε και τις οδηγίες που γράφουν στα σχόλια η συνταγή είναι ΤΕΛΕΙΑ γιατί ακόμα και χωρίς να έχει πήξει έχει απίστευτη γεύση και άρωμα, τρωγόταν με κουτάλι, και είχε και πλάκα!!!
    #
    Σχόλιο από Μιχαλίτσα, 18-5-12  
    Καλά δεν υπάρχει!!! Δεν το έχω συναρμολογήσει ακόμα...έχω βάλει το μπισκότο στο ψυγείο και παγώνει και μόλις ολοκλήρωσα την κρέμα...την οποία σιγά μην και δεν δοκίμαζα...έχω τρελαθεί!!! 1000μπράβο σου πιναλάκι!!! Το μόνο διαφορετικό που έκανα στην κρέμα κι αυτό γιατί φοβήθηκα λίγο από τα σχόλια μήπως και δεν μου πήξει είναι ότι τη ζελατίνη τη διέλυσα σε 4 κσ νερό και μετά αυτό το μείγμα το ζέστανα λίγο στο μπρίκι και μετά το έριξα στα υπόλοιπα! Και πάλι μπράβο σου πιναλάκι!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από ZOYZOYNITSA, 9-4-11  
    Φαινεται πολυ ωραιο γλυκο και ο συνδιασμος φραουλα-σοκολατα σκοτωνει! Να ρωτησω αν τα κουκις τα αλεθουμε μαζι με την κρεμα που εχουν στη μεση ή την αφαιρούμε?
    #
    Σχόλιο από nicole81, 9-4-11  
    Η συνταγή αυτή είναι απλά τελεια! Την είδα κι εγώ στην εκπομπή (παρακολουθώ φανατικά την κυρία Νικολάου...) και σκέφτηκα αμέσως να την φτιάξω! Δεν μου πολυπέτυχε η κρέμα, δηλαδή δεν μου έπηξε όπως έπρεπε. Φαντάζομαι θα έκανα κάποιο λαθάκι με τη ζελατίνη. Παρόλα αυτά το '' τσακίσαμε'' μαζί με την αδερφή μου!!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 10-4-11  
    καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα πηρουνάκια.. χα χα1 χαιρομαι που σας ανοιξα την όρεξη. ζουζουνιτσα τα cookieς δεν έχουν κρέμα, δεν είναι γεμιστά.. εγ'ω χρησιμοποιώ τα παπαδοπουλου. και digestive ωραίο θα έιναι,και εγώ αυτά χρησιμοποιώ στα cheesecake. κατι θα έκανεσ λάθοσ με την ζελατινη προφανως αλλά δεν αλλοιωνει την γευση του. καντε το παιδια είναι γεστικότατο. περιμενω εντυπωσεις. σας ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από Μιχαλίτσα, 11-5-12  
    Επειδή έχω πάθει μια τρέλα φέτος με τις φράουλες και μόλις είδα αυτήν εδώ την συνταγή και θέλω να την φτιάξω, μήπως θέλει κάποια από εσάς που την έφτιαξε να μου προτείνει μπισκότα σοκολάτας;;; Μπορώ να βάλω μπισκότα σοκολάτας γεμιστά με σοκολάτα για παράδειγμα;;;
    #
    Σχόλιο από Μιχαλίτσα, 15-5-12  
    ΣΙΛΒΥ και taxa.x σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Έχω πάρει ήδη μπισκότα σοκολάτας αυτά που πρότεινε η ΣΙΛΒΥ αν και έχω και γεμιστά Παπαδοπούλου...θα το φτιάξω το Σάββατο για να το φάμε την Κυριακή και θα ανεβάσω και φωτογραφία!!! Έχω ενθουσιαστεί με τη συνταγή!!! Σκέφτηκα να φτιάξω κι εγώ μπισκότα σοκολάτας και να βάλω αυτά...έχω μια τέλεια συνταγή για μπισκότα τριπλής σοκολάτας! Αλλά μάλλον για πρώτη φορά θα βάλω τα μπισκότα σοκολάτας με σταγόνες σοκολάτας που αγόρασα! Πολύ ωραία η φωτογραφία σου taxa.x!!!!Και πάλι σας ευχαριστώ κορίτσια!!!
    #
    Σχόλιο από χάνι μπάνι, 1-6-12  
    καλησπέρα σε όλες. επειδή έχω αγοράσει τα υλικά για να φτιάξω το γλυκό, αν μπορούσε κάποια να με διαφωτίσει σε ότι αφορά τη φόρμα..δαχτυλίδι εννοείτε αυτή που ανοίγει για να ξεφορμάρουμε το γλυκό? ή απλή στρογγυλή φόρμα? και κάτι ακόμη, πρέπει να είναι ψηλή? διότι εγώ συνήθως χρησιμοποιώ τα ταψάκια μιας χρήσης. αυτό θα κάνει? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 16-5-13  
    Στο βήμα 6 λέει ξεκάθαρα ότι διαλύεις την ζελατίνη (η οποία όπως γράφει στα υλικά, είναι πούδρα, σαν ζάχαρη δηλαδή) σε 4 κ.σ. νερό. Ουσιαστικά ανακατεύεις την σκόνη ζελατίνης σε νερό με ένα κουταλάκι, όπως πχ. διαλύεις την ζάχαρη ή το αλάτι σε νερό. Ελπίζω να είναι πιο ξεκάθαρο τώρα!

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από manoyla, 9-4-11  
    Καταπληκτικό υπέροχο δροσερό ελαφρύ. Επειδή τα μπισκότα σοκολάτας δεν μας αρέσουν έβαλα digestive. Διακόσμησα με φράουλες και σαντιγύ που έκανα από κρέμα γάλακτος και λίγο αμύγδαλο φιλέ. Ενθουσιάστηκαν όλοι..ακόμα κι εγώ που δεν τρώω γλυκά. Ευχαριστούμε

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ένα φρούτο την ημέρα
    Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι τα φρούτα μας κάνουν κα...
    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Καταψύχω φρούτα
    Τα φρούτα διατηρούνται πολύ καλά στην κατάψυξη. Έ...
    Φράουλες: μια ζουμερή απόλαυση!
    Ζουμερές και αρωματικές, σε σχήμα καρδιάς, οι φ...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    sintages 2013 2
    Ένα βιβλίο 757 αγαπημένων συνταγών, του/της litsa karagounaki
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 63 αγαπημένων συνταγών, του/της EriHer
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 257 αγαπημένων συνταγών, του/της kele
    αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 8 αγαπημένων συνταγών, του/της cuoco
    παγωτό
    Ένα βιβλίο 5 αγαπημένων συνταγών, του/της γλυκακια