Παγωτό βανίλια με τριμμένο μπισκότο
Γρήγορο, εύκολο παγωτό που τρελαίνει τα παιδιά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο ανακάτεμα να μη πάνε όλα τα μπισκότα κάτω.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ το ζαχαρούχο.
-
2
Στη συνέχεια, αφού γεμίσουμε το ίδιο κουτί με νερό το ρίχνουμε μέσα.
-
3
Αρχίζουμε να χτυπάμε ρίχνοντας σιγά σιγά το φακελάκι με τη σαντιγύ.
-
4
Έπειτα, προσθέτουμε το λικέρ και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.
-
5
Αμέσως μετά αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ όπου θα διατηρήσουμε το παγωτό.
-
6
Τρίβουμε από πάνω τα Cookies και ανακατεύουμε ελαφριά.
-
7
Διατηρείτε στη κατάψυξη.
Σχόλια (9)