Παγωτό cookies...στα γρήγορα
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιώ super mousse βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Μια συνταγή από το μπλογκ μου.
Υλικά
-
1 πακέτο έτοιμη μους σκόνη
-
250 γρ. φρέσκο γάλα
-
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
-
12 μπισκότα OREO
-
50 ml. λικέρ Kahlua
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε σε ένα μεταλλικό μπολ με τη βοήθεια ενός μίξερ το γάλα και τα δύο φακελάκια του κουτιού super mousse με γεύση βανίλια για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ. Χτυπάμε για άλλα 3-4 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε τα μπισκότα κομμένα στα δυο ή σχεδόν θρυμματισμένα, ανάλογα με το πώς τα θέλετε. Ανακατέψτε καλά. Σκεπάζετε το μείγμα και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
-
3
Έπειτα βγάζετε το μπολ από την κατάψυξη και ανακατεύετε καλά έτσι ώστε να μπισκότα να μην κάτσουν στον πάτο.
-
4
Το παγωτό σερβίρεται την επόμενη μέρα.
Σχόλια