κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό Γιαούρτι - βύσσινο
teri
teri @cook_8452061

Γεύση από καλοκαίρι...

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ απλή συνταγή και αρέσει σε όλους, γιατί δεν είναι πολύ γλυκό, δεν περιέχει αυγά και έχει πλούσια γεύση γιαουρτιού.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

480 Minutes
  1. 500 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
  2. 1 συσκευασία ερμόλ
  3. 1 Φλυτζάνι του τσαγιού γλυκό βύσσινο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμμα

  3. 3

    Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.

  4. 4

    Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.

  5. 5

    Κανα - δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.

  6. 6

    Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.

Αντιδράσεις

Από

teri
teri @cook_8452061
στις
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/47/47367d62ix1b3gz.gif[/img][/url]
Δες περισσότερα