Παγωτό Γιαούρτι - βύσσινο
Γεύση από καλοκαίρι...
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ απλή συνταγή και αρέσει σε όλους, γιατί δεν είναι πολύ γλυκό, δεν περιέχει αυγά και έχει πλούσια γεύση γιαουρτιού.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.
-
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμμα
-
3
Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
-
4
Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.
-
5
Κανα - δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.
-
6
Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.
Σχόλια (24)