Παγωτό καρπούζι
Υλικά
-
1/2 του κιλου τη σάρκα του καρπουζιού
-
1/2 κιλό κρέμα γάλακτος
-
1/4 του κιλού ζάχαρη
-
1/2 κιλό γάλα βρασμένο
-
100 γραμμ. κουβερτούρα
-
1 κουταλάκι κανέλα
-
2 κουταλιές τριμμένα φιστίκια αιγινης
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτόποιουμε στο μπλέντερ την κρέμα γαλάκτος με το καρπούζι.
-
2
Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη να γίνουν αφράτα, ρίχνουμε το γάλα και τα βάζουμε σε μπεν - μαρι τ' ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα, την αφήνουμε να κρυωσει ανακατεύοντας την να μην πιάσει κρούστα.
-
3
Προσθέτουμε το καρπούζι με την κρέμα γάλακτος, την κανελα την κουβερτουρα τριμμένη και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Πασπαλίζουμε το μειγμα με φιστυκια και το βάζουμε στην καταψυξη να κρυωσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)