ansou
ansou @cook_8450472
,

Ενα πολύ αφράτο και γευστικο παγωτό που δεν κρυσταλλιάζει και μοιάζει πολύ με παρφαί!

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται ανάρπαστο!H ιδεα μου ηρθε σημερα που ειναι τα γεννεθλια μου και το αφιερωνω στην καλη μου φιλεναδα Μπιλλη απο την Παρεα μας!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα - βήμα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 βαζάκι Κρέμα απο Κάστανα Bonne Mamman
  2. 2 κουτιά φυτική σαντιγύ (στο τενεκεδακι)
  3. 1 ποτηράκι του λικέρ cherry ή άλλο λικέρ της αρεσκείας σας
  4. 1 φλυτζανάκι του καφέ σιρόπι καραμέλλα (από τα γνωστά που κυκλοφορούν στο εμπόριο για γαρνίρισμα)
  5. 1 κούπα τριμμένους ξηρούς καρπούς (εγώ έβαλα φουντούκι και αμύγδαλο)
  6. Σταγόνες σοκολάτας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Η εκτέλεση είναι εξαιρετικά απλή. Χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ (σε μπωλ που κουμπώνει με καπάκι) όλα τα υλικά εκτός απο τα ξηροκάρπια και τις σταγόνες σοκολάτας.

  2. 2

    Αυτα τα ρίχνουμε στο τέλος και αναδεύουμε απαλά για να πάνε παντού.

  3. 3

    Βάζουμε στη συνέχεια το -σκεπασμένο- μπωλ στον καταψύκτη. Σε 3-4 ώρες ειναι έτοιμο. Αν το αφήσουμε περισσοτερο σφίγγει κι άλλο, αλλά σε καμμιά περιπτωση δεν σκληραίνει. Παραμένει αφράτο και χωρίς κρυσταλλάκια. Και δεν χρειάζεται ανακάτεμμα ξανά αφού το βάλουμε να παγώσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (36)

anthaki
anthaki @cook_8470682
Το παγωτό σου ansou φαίνεται super. θέλω να το φτιάξω και ήθελα να ρωτήσω μήπως γίνεται πολύ γλυκό λόγω μαρμελάδας, ζαχαρούχου και σιροπιού. Περιμένω απάντηση από όποιον το έχει φτιάξει και θα επανέλθω για βαθμολογία

Από

ansou
ansou @cook_8450472
στις
,