Παγωτό κρέμα με μαρμελάδα
Τέλειο παγωτό κρέμα παρφέ με μαρμελάδα πορτοκάλι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μαρμελάδα χρησιμοποιώ αυτη που είναι στο πλαστικό κουτί όχι στο γυάλινο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω στο μίξερ το μορφατ προσθέτοντας σιγά σιγά το γάλα και το κονιακ μέχρι να αφρατέψει (περίπου 7 λεπτά).
-
2
Προσθέτω το ζαχαρούχο και συνεχίζω το χτύπημα.
-
3
Τέλος βάζω την μαρμελάδα.
-
4
Χτυπάω 2-3 λεπτά ακόμα.
-
5
Αν θέλω μπορώ να καραμελώσω αμύγδαλα και να τα τρίψω και να τα βάλω στο παγωτό.
-
6
Το παγωτό είναι έτοιμο και το βάζω στην κατάψυξη.
Σχόλια