Παγωτό με βατόμουρα και μπισκότα
Υλικά
-
1 κονσέρβα μορφατ
-
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
-
1 κονσερβα γάλα εβαπορέ
-
1 κονσερβα βατόμουρα (κατα προτίμηση αυτο που βάζουμε πάνω απο το τσιζκέικ)
-
1 κουτί μπισκότα πτι μπερ ή άλλη μαρκα φτανει να ειναι σκετα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε όλα τα υλικα στο ψυγειο εκτός από τα μπισκοτα και τα βατόμουρα, για περιπου 40 λεπτα.
-
2
Μόλις παγωσουν τα υλικά ξεκινάμε να χτυπάμε για 5 λεπτα τη μορφατ μεχρι να γινει αφρατη. Αμέσως μετά χτυπάμε για πεντε λεπτά το ζαχαρουχο γάλα, και μετα το εβαπορέ για ακόμα πέντε λεπτά. Μόλις τα χτυπήσουμε τα βάζουμε σε ένα μπώλ και τα τοποθετουμε στην κατάψυξη.
-
3
Μετα από μιαμιση ώρα το βγαζουμε έξω από την κατάψυξη και κοβουμε κομματάκια τα μπισκοτα, τα ρίχνουμε μεσα στο μπώλ με το παγωτό και μετα ριχνουμε τα βατόμουρα και τα ανακατευουμε όλα μαζί.
-
4
Βάζουμε πίσω στην κατάψυξη το μπωλ και μετα απο τέσσερις περίπου ώρες έχουμε ενα υπέροχο γευστικό παγωτό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια