Παγωτό με φυστικοβούτυρο
Ένα δροσερό παγωτάκι με μοναδική γεύση φυστικοβούτυρου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για extra νοστιμιά και θερμίδες μαζί με το φυστικοβούτυρο προσθέτουμε και λίγη νουτέλα ή μερέντα! Απλά το αποθεώνει!
Υλικά
-
1 φυτική σαντιγύ (250 γρ.)
-
1 ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
-
1 γάλα εβαπορέ (393 γρ.)
-
200 γρ. φυστικοβούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε με το μίξερ την φυτική σαντιγύ ώσπου να αφρατέψει καλά (περίπου για 8 λεπτά).
-
2
Προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο γάλα και το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε ξανά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα (περίπου για 5 λεπτά).
-
3
Βάζουμε και το εβαπορέ και ξαναχτυπάμε (περίπου για 3 λεπτά).
-
4
Τοποθετούμε το παγωτό σε σκεύος που κλείνει καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη.
-
5
Ανά μία ώρα το ανακατεύουμε με το μίξερ και το βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Αυτό το κάνουμε 2-3 φορές. Στο τέλος, το αφήνουμε μέχρι να πήξει για αρκετές ώρες στο ψυγείο (π.χ. για ένα βράδυ).
Σχόλια (4)