κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό με γιαούρτι
thalaka
thalaka @cook_8459021

Το γιαούρτι το κάνει αφράτο μαλακό και πιο εύκολο στο σερβίριμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ του έχω κάνει πολλές παραλλαγές. Έχω προσθέσει κακάο, φρούτα ξερά, ξηρούς καρπούς, μπισκότα και κομματάκια σοκολάτας μαζί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

παραπάνω από 1 κιλό παγωτό.
  1. 1 Ερμόλ (φυτική σαντιγή)
  2. 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  3. 1 πακέτο μπισκότα της αρεσκείας σας (μιράντα, πτι-μπερ, oreo κ.τ.λ)
  4. 1 συσκευασία νιφάδες σοκολάτας (γάλακτος ή υγείας)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καταρχήν παγώνουμε το ερμόλ και το ζαχαρούχο από πριν.

  2. 2

    Κατόπιν χτυπάμε το ερμόλ με το μίξερ να αφρατέψει.

  3. 3

    Ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα ακόμα.

  4. 4

    Προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά-σιγά και χτυπάμε λίγο ακόμα να ενωθούν καλά τα 3 βασικά υλικά.

  5. 5

    Αυτό είναι! Μετά προσθέτει ο καθένας ό,τι του αρέσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

zara
zara @mitsuko1976
Το έκανα και όταν πάγωσε έγινε "πέτρα". Έξω θέλει πάνω από ώρα για να ξεπαγώσει...και τρώγεται μόνο σαν μους.

Από

thalaka
thalaka @cook_8459021
στις