Παγωτό με γιαούρτι
Το γιαούρτι το κάνει αφράτο μαλακό και πιο εύκολο στο σερβίριμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ του έχω κάνει πολλές παραλλαγές. Έχω προσθέσει κακάο, φρούτα ξερά, ξηρούς καρπούς, μπισκότα και κομματάκια σοκολάτας μαζί.
Υλικά
-
1 Ερμόλ (φυτική σαντιγή)
-
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
-
1 πακέτο μπισκότα της αρεσκείας σας (μιράντα, πτι-μπερ, oreo κ.τ.λ)
-
1 συσκευασία νιφάδες σοκολάτας (γάλακτος ή υγείας)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καταρχήν παγώνουμε το ερμόλ και το ζαχαρούχο από πριν.
-
2
Κατόπιν χτυπάμε το ερμόλ με το μίξερ να αφρατέψει.
-
3
Ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα ακόμα.
-
4
Προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά-σιγά και χτυπάμε λίγο ακόμα να ενωθούν καλά τα 3 βασικά υλικά.
-
5
Αυτό είναι! Μετά προσθέτει ο καθένας ό,τι του αρέσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)