Παγωτό μπανάνα 0%
Εύκολο και γρήγορο παγωτό μπανάνα χωρίς ζάχαρη και λιπαρά!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φρέσκα φρούτα όπως λίγες φράουλες, για πιο ιδιαίτερη γεύση!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις βάζουμε σε σακουλάκια στην κατάψυξη, ολόκληρες ή κομμένες σε κομματάκια.
-
2
Τις αφήνουμε αρκετές ώρες,ή και μέρες (αντέχουν πολύ καιρό) αν θέλουμε.
-
3
Όταν μας πιάσει η όρεξη για παγωτό, βγάζουμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις κόβουμε κομματάκια (αν δεν είναι ήδη κομμένες).
-
4
Τις αφήνουμε να σταθούν λίγο,να μην είναι εντελώς παγωμένες.
-
5
Βγάζουμε τα κουκούτσια από 2 μεγάλους χουρμάδες (νωπούς, αν είναι αποξηραμένοι πρέπει να τους αφήσουμε καμιά ώρα σε νερό να φουσκώσουν) και τους κόβουμε κομματάκια.
-
6
Ρίχνουμε μπανάνες, χουρμάδες, 1 κουταλάκι κακάο και λίγο νερό στο μπλέντερ και χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
-
7
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Σχόλια (9)