κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό πεπόνι - γιαούρτι
AMALIASY
AMALIASY @cook_8454878
THESSALONIKI,GREECE

Είχα στο ψυγείο ένα πολύ γινωμένο πεπονάκι και τόλμησα να φτιάξω παγωτάκι παίρνοντας ιδέες από άλλες συνταγές παγωτών. Μπορώ να ομολογήσω ότι πήρα πολλά θετικά σχόλια από συγγενείς και φίλους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εννοείται ότι αν θέλετε μπορείτε να το χτυπήσετε κατά διαστήματα 2-3 φορές αφού το βάλετε στην κατάψυξη. Εγώ να πω την αλήθεια δεν το χτύπησα και μπορώ να πω ότι δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 lt παγωτό
  1. 500 γρ. πεπόνι (καθαρισμένο - μόνο σάρκα)
  2. 400 γρ. γιαούρτι (2 κεσεδάκια)
  3. 1 κουτί ερμόλ ή μόρφατ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.

  2. 2

    Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.

  3. 3

    Χτυπάμε με μίξερ το ερμόλ ή μόρφατ πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο.

  4. 4

    Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού - γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.

  5. 5

    Ε μετά τι άλλο? Κατάψυξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

Γεωργία Τσαρδακλή
Γεωργία Τσαρδακλή @cook_15816102
Εγω πηρα μια μικρη παγωτομηχανή..θα χωρεσει αν το κανω σε αυτην ;;

Από

AMALIASY
AMALIASY @cook_8454878
στις
THESSALONIKI,GREECE