κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό Ροδάκινο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 κιλό σάρκα απο ώριμα ροδάκινα
  2. 1/2 λιτρο γαλα βραστό
  3. 4 κρόκους αυγων
  4. 1/4 του κιλου ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πολτοποιουμε στο μπλέντερ τα ροδακινα με την κρεμα γαλακτος.

  2. 2

    Χτυπαμε τους κροκους με την ζάχαρη να αφρατεψουν.

  3. 3

    Ριχνουμε το βραστο γάλα και τα βαζουμε σε μπεν-μαρι, τα σιγοβράζουμε ανακατευοντας μεχρι να δέσει η κρέμα, την αφήνουμε να κρυώσει.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλα την κρέμα με τα πολτοποιημένα ροδάκινα.

  5. 5

    Παγώνουμε πολυ καλά το παγωτο στην κατάψυξη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ζουζουνελ
Ζουζουνελ @cook_8455179
Πολυ καλο το παγωτο με υπεροχη γευση και νοστιμια!!!!!ευχαριστουμε για την συνταγη!!!

Από

CHRISA KONSTANTINOU (1628)
CHRISA KONSTANTINOU (1628) @Chrisakonstantinou86
στις
ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι 37 χρονών παντρεμένη με δύο παιδιά που τα λατρεύω.Μ' αρέσει να ασχολούμαι με την μαγειρική αλλά πιο πολύ με την ζαχαροπλαστική.Ο άντρας μου και τα παιδιά μου τρελαίνονται για τα καινούρια πράγματα που μαθαίνω.
Δες περισσότερα