Παγωτό Ροδάκινο
Υλικά
-
1/2 κιλό σάρκα απο ώριμα ροδάκινα
-
1/2 λιτρο κρέμα γάλακτος
-
1/2 λιτρο γαλα βραστό
-
4 κρόκους αυγων
-
1/4 του κιλου ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιουμε στο μπλέντερ τα ροδακινα με την κρεμα γαλακτος.
-
2
Χτυπαμε τους κροκους με την ζάχαρη να αφρατεψουν.
-
3
Ριχνουμε το βραστο γάλα και τα βαζουμε σε μπεν-μαρι, τα σιγοβράζουμε ανακατευοντας μεχρι να δέσει η κρέμα, την αφήνουμε να κρυώσει.
-
4
Ανακατεύουμε καλα την κρέμα με τα πολτοποιημένα ροδάκινα.
-
5
Παγώνουμε πολυ καλά το παγωτο στην κατάψυξη.
Σχόλια (3)