Παγωτό σάντουιτς 2

Bαθμολογία: 4.7674
       
 
43 ψήφοι
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 18.01.09

Περιγραφή

Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο παγωτό.
Παγωτό σάντουιτς 2

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
  • 1 ερμόλ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κρέμες στιγμής Γιώτης ίδιες (σοκολάτα ή φράουλα ή βανίλια κ.λ.π.)
  • 3 φλυτζάνια τσαγιού γάλα για τις κρέμες
  • 2 βανίλιες
Στα γρήγορα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο
Περιέχει: Γάλα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Στρώνουμε σε τάπερ (διαστάσεων 33Χ22) μια σειρά μπισκότα, με την καλή τους πλευρά προς τα κάτω.
  2. Στο μίξερ χτυπάμε τις 2 κρέμες στιγμής όπως γράφει το φακελάκι τους. Προσθέτουμε το ερμόλ, το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες (αν η κρέμα δεν είναι βανίλια).
  3. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει η κρέμα αφράτη.
  4. Πάνω από τα μπισκότα που βάλαμε στο τάπερ ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε ώστε να καλύψει τα μπισκότα ισόπαχα.
  5. Πάνω από την κρέμα τοποθετούμε πάλι μπισκότα με την καλή τους όψη προς τα επάνω, αλλά ακριβώς στην ίδια διάταξη όπως και στη βάση, ώστε όταν κοπούν τα κομμάτια στις διαστάσεις του μπισκότου να είναι ολόκληρο μπισκότο επάνω και κάτω.
  6. Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Σχετικές συνταγές

    91 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από mimini, 29-5-09  
    πολυ νοστιμο ... πολυ καλο και ευκολο φαινεται...τι ειναι το ερμολ?
    #
    Σχόλιο από elenavan, 29-5-09  
    Αντίστοιχο του ΜΟΡΦΑΤ
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-5-09  
    Η ερμόλ ή Μόρφατ είναι το ίδιο.Εγώ όταν δεν βρίσκω ερμόλ βάζω Μόρφατ.Φτιάξτε το,πιστεύω θα σας αρέσει.Είναι πολύ εύκολο.
    #
    Σχόλιο από Μυρτω, 29-5-09  
    γινεται αφρατο οπως τα ετοιμα ή λιγο πιο σκληρο;
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-5-09  
    Εγώ όσες φόρες το έχω φτιάξει,και το έχω φτιάξει αρκετές, μου γίνετε αφράτο.
    #
    Σχόλιο από christina.f, 24-6-09  
    Πολύ καλή και πάντα πετυχημένη συνταγή!!! Την κάνω κάθε καλοκαίρι. Μπορούμε ακόμα να κάνουμε τη γέμιση μόνο με φυτική σαντιγύ που στη μισή ποσότητα θα διαλύσουμε νες καφέ. Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 24-6-09  
    Αυτές οι κρέμες Γιώτης στιγμής είναι αυτές που τις χτυπάμε με κρύο γάλα και φτιάχνουμε κρέμες σε διάφορες γέυσεις?(δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστα αχαχαχαχα).Αλήθεια παγώνουν κανονικά και γίνονται παγωτό?Χμμμμμ δεν το ήξερα αυτό,πάντως αν είναι αυτές οι γνωστες κρέμες τότε μπορούμε να φτιάξουμε πολλές γέυσεις παγωτού!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 24-6-09  
    christina.f, σ'ευχαριστώ για τα πιρουνάκια σου,πράγματι είναι πολύ ωραία συνταγή.Αυτή τη φορά εγώ έβαλα τα μπισκότα που έχουν και σοκολάτα και έγινε ακόμα πιο νόστιμο.
    ΤΡΙΑΔΑ οι κρέμες Γιώτης στιγμής είναι αυτές που χτυπάμε με κρύο γάλα και όντως μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες γεύσεις.
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 24-6-09  
    Σ'ευχαριστώ πολύ Ντίνα μου,τώρα κι όλας θα τις βάλω στην λίστα με τα ψώνια μου και το συντομότερο θα επιχειρήσω να φτιάξω παγωτό με γέυση καραμέλα!!!!
    #
    Σχόλιο από mariaky, 8-7-09  
    Τέλειο!!! Το έκανα με φράουλα και έβαλα μέσα και λίγο σως φράουλας και έγινε άπαιχτο. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν ειχε κρυστάλλους και τέτοια.. Ντίνα σ' ευχαριστώ. Μου έλυσες τα χέρια!!!
    #
    Σχόλιο από ypomoni, 8-7-09  
    Θα μπορούσαμε αφού κόψουμε σε κομμάτια (ανά μπισκότο) να βουτήξουμε σε λυωμένη σοκολάτα έτσι δεν είναι;
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 10-7-09  
    mariaky,σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου.Δεν το είχα σκεφτεί για την σως,πολύ καλή η ιδέα σου.Θα βάλω και'γω όταν το ξαναφτιάξω.
    ypomoni η δικιά σου ιδέα και αν είναι τέλεια!!!Θα το κάνω και'γω έτσι......
    #
    Σχόλιο από GreekLoverBoy, 11-7-09  
    μπράβο σου ντίνα,
    πανεύκολη και παννόστιμη φαίνεται.
    ερωταποκρίνομαι πριν τη δοκιμάσω:

    ΕΡΩΤΗΣΗ 1
    κι εγώ αναρρωτιόμουν τι εστί «ερμόλ». τώρα αναρρωτιέμαι τις εστί «μόρφατ»? κρέμα σαντιγί?

    ΕΡΩΤΗΣΗ 2
    μπορεί κανείς να μου πει πόσα γραμμάρια περιέχει ένας φάκελος κρέμας Γιώτης? έχουμε κι εδώ instant pudding mix, αλλά δεν ξέρω πόση να βάλω.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ypomoni, δοκίμασε το εξής. όταν φτιάχνω μπισκότα τιραμισού (με γέμιση παγωτό-μασκαρπόνε), «τα βάφω πάντοτε μαύρα»..!
    :-)
    αλείφω δηλ. με σοκολάτα την πλάτη τους και μετά ψυγείο να σφίξουν.

    έπειτα βάζω μια κουταλιά παγωτό ανάμεσα σε δύο μπισκότα (πλευρά σοκολάτας), τα συμπιέζω, και σερβίρω.

    christina f.
    ναι, κι εγώ συμπαθώ τη γέμιση νεσκαφέ. ωραία ιδέα. δοκίμασε τη συνταγή της ντίνας με σαβουαγιάρ ή με μπισκότι προσθέτοντας στη γέμιση και μερικά ακοπάνιστα σπόρια καφέ--δίνουν μια τραγανή αίσθηση ρουστίκ :-)

    (αναρτώ συνταγή με φωτό αν βοηθάει)
    Μάικ
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 11-7-09  
    Να σου απαντήσω εγώ GreekLoverBoy, μια και είδα τις ερωτήσεις σου.
    Το ερμόλ ή το μορφατ είναι σαντιγύ η vegetable cream από άπαχο γάλα, ή φυτικά λιπαρά.

    Ένας φάκελος κρέμα στιγμής Γιώτης, instant pudding pie filling είναι: 2.1 oz - 62 gr. Πιστεύω να σε κάλυψα.
    Καλή επιτυχία.
    #
    Σχόλιο από GreekLoverBoy, 12-7-09  
    σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις επακριβώς, MAGEIRISSA!

    στα μέρη μας η φίρμα «JELL-O» είναι τόσο γνωστή όσο είναι ο «ΓΙΩΤΗΣ» εκεί.

    TIP
    για τους ομογενείς που διαβάζουμε ελληνικά σάιτ και δεν καταλαβαίνουμε κάποια υλικά, χρησιμοποιήστε αυτό:

    Jell-O Instant Pudding & Pie Filling
    http://tinyurl.com/mpkxex

    ή τη «μπλε» συσκευασία διαίτης:

    Jell-O Sugar-Free Instant Pudding & Pie Filling, Vanilla, 1-Ounce Box
    http://tinyurl.com/m7enpm

    η μικρότερη συσκευασία είναι της 1 ουγκιάς (28γ) οπότε βάλτε 2 για να βγει 1 φάκελος ΓΙΩΤΗΣ όπως είπε η MAGEIRISSA.

    μπας και θα'πρεπε να ανοίξουμε ιδιαίτερη κατηγορία στο σάιτ περί αντιστοιχίας υλικών για την ομογένεια?

    παιδιά το tab σας με τίτλο «Μετατροπές» κάτω-κάτω με έχει σώσει!!!
    να'στε καλά.
    Μάικ
    #
    Σχόλιο από nasioulita, 21-7-09  
    εγω που το δοκιμασα να το κανω εγινε καταπληκτικο!!!Με την μιση δοση εκανα το παγςτο σαντουιτς επειδη μου φανηκε πολυ για να την βαλω ολη και στην αλλη μιση εβαλα κομματιασμενα πτι μπερ και ετριψα και μιση κουβερτουρα και εγινε καταπληκτικο!!!δοκιμαστε το!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-7-09  
    Πολύ καλή η ιδέα σου nasioulita θα το φτιάξω και έτσι.Προχθές που το ξαναέφτιαξα εγώ έκανα και κάτι άλλο,έστρωσα μια σειρά μπισκότα έβαλα την μισή δόση ξαναέστρωσα μπισκότα,έβαλα την άλλη μισή και τελείωσα πάλι με μπισκότα.Έγινε πολύ καλό!!!
    #
    Σχόλιο από monbebe, 22-7-09  
    Τί μου θύμισες και πόσα χρόνια έχω να την φτιάξω....Πέντε πιρουνάκια φιλενάδα!
    #
    Σχόλιο από monbebe, 22-7-09  
    Ξέχασα να πώ το εξής:Εγώ παίρνω δύο διαφορετικές γευσης π.χ.σοκολάτα και φράουλα.Χωρίζω τα υλικά στην μέση και χτυπάω με την πρώτη κρέμα.Στρώνω στο τάπερ επάνω απο τα μπισκότα και στην συνέχεια με τα άλλα μισά υλικά χτυπάω την δεύτερη κρεμούλα.Στρώνω επάνω απο την πρώτη κρεμα,καλύπτω με τα μπισκότα και έτοιμο.Δίχρωμο και με συνδιασμό γεύσης!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-7-09  
    Μπράβο πολύ έξυπνο!!!!Την επόμενη φορά έτσι θα το κάνω!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    65 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από monbebe, 22-7-09  
    Τί μου θύμισες και πόσα χρόνια έχω να την φτιάξω....Πέντε πιρουνάκια φιλενάδα!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-7-09  
    Μπράβο πολύ έξυπνο!!!!Την επόμενη φορά έτσι θα το κάνω!!!!!
    #
    Σχόλιο από margaritari, 11-4-10  
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 15-5-10  
    το εκανα και εγω και βγηκε πολυ ωραιο!!! αλλα μου εγινε πολυ γλυκο (απο το ζαχαρουχο γαλα).υπαρχει κατι αλλο να βαλω να μην ειναι τοοοοσο γλυκο???
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 18-5-10  
    εσενα δηλαδη σου βγηκε καλο? μηπως εκανα εγω κατι και μου βγηκε πολυ γλυκο? αν και ακολουθησα πιστα τη συνταγη....
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 18-5-10  
    sugarmaniac εμένα δεν μου γίνετε τόσο γλυκό όσο λές.Βέβαια γούστα είναι αυτά, σε άλλους μπορεί να φανεί πολύ γλυκό και σε άλλους όχι.Βάλε το μισό ζαχαρούχο και μην βάζεις καθόλου τις βανίλιες.Ίσως έτσι να μην σου βγει τόσο γλυκό.
    #
    Σχόλιο από sugarmaniac, 20-5-10  
    την επομενη φορα θα το δοκιμασω ετσι!!! ευχαριστω :)
    #
    Σχόλιο από *Ελενα*, 26-5-10  
    Πολυ νοστιμο και ευκολο!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 27-5-10  
    Έλενα σ'ευχαριστώ πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από divagr, 19-6-10  
    Εξαιρετικό και πανεύκολο!!Το έφτιαξα με πτι-μπερ με επικάλυψη σοκολάτας και κρέμα βανίλια στο εσωτερικό για να κάνει αντίθεση στη γεύση και απογειώθηκε!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 20-6-10  
    divagr χάρηκα πολύ που σου άρεσε.Σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-6-10  
    AMALIASY σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια σου.Και΄γω πολλές φορές το φτιάχνω με διάφορες γεύσεις όχι μόνο με σοκολάτα.
    #
    Σχόλιο από lela, 22-6-10  
    Ντινάκι μου καταπληκτικο σαντουιτς παγωτο με δυνατοτητα πολλων γευσεων.
    μπραβο !!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-6-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ Λέλα μου να΄σαι καλά!!!
    #
    Σχόλιο από σοφια χρηστιδ, 24-6-10  
    κοριτσια τελειο καλοκαιρινο παγωτο
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 24-6-10  
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,εύχομαι όλοι μας να έχουμε καλό καλοκαίρι!!!
    #
    Σχόλιο από elinaki87, 24-6-10  
    polu wraio!!kai polu eukolo!!! mpravo :)
    #
    Σχόλιο από eirisun, 26-6-10  
    #
    Σχόλιο από prettoula, 8-7-10  
    απλα τέλειο!!
    #
    Σχόλιο από yafzou, 31-7-10  
    ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ, έκανε θραύση σε όλες τις ηλικίες!!! (δεν είχε παγώσει εντελώς όταν κάναμε επίθεση στο τάπερ χαχαχα) και πάνω απ'όλα πανεύκολο!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    13 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από mimini, 29-5-09  
    πολυ νοστιμο ... πολυ καλο και ευκολο φαινεται...τι ειναι το ερμολ?
    #
    Σχόλιο από elenavan, 29-5-09  
    Αντίστοιχο του ΜΟΡΦΑΤ
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-5-09  
    Η ερμόλ ή Μόρφατ είναι το ίδιο.Εγώ όταν δεν βρίσκω ερμόλ βάζω Μόρφατ.Φτιάξτε το,πιστεύω θα σας αρέσει.Είναι πολύ εύκολο.
    #
    Σχόλιο από Μυρτω, 29-5-09  
    γινεται αφρατο οπως τα ετοιμα ή λιγο πιο σκληρο;
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-5-09  
    Εγώ όσες φόρες το έχω φτιάξει,και το έχω φτιάξει αρκετές, μου γίνετε αφράτο.
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 24-6-09  
    Αυτές οι κρέμες Γιώτης στιγμής είναι αυτές που τις χτυπάμε με κρύο γάλα και φτιάχνουμε κρέμες σε διάφορες γέυσεις?(δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστα αχαχαχαχα).Αλήθεια παγώνουν κανονικά και γίνονται παγωτό?Χμμμμμ δεν το ήξερα αυτό,πάντως αν είναι αυτές οι γνωστες κρέμες τότε μπορούμε να φτιάξουμε πολλές γέυσεις παγωτού!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 24-6-09  
    christina.f, σ'ευχαριστώ για τα πιρουνάκια σου,πράγματι είναι πολύ ωραία συνταγή.Αυτή τη φορά εγώ έβαλα τα μπισκότα που έχουν και σοκολάτα και έγινε ακόμα πιο νόστιμο.
    ΤΡΙΑΔΑ οι κρέμες Γιώτης στιγμής είναι αυτές που χτυπάμε με κρύο γάλα και όντως μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες γεύσεις.
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 24-6-09  
    Σ'ευχαριστώ πολύ Ντίνα μου,τώρα κι όλας θα τις βάλω στην λίστα με τα ψώνια μου και το συντομότερο θα επιχειρήσω να φτιάξω παγωτό με γέυση καραμέλα!!!!
    #
    Σχόλιο από GreekLoverBoy, 11-7-09  
    μπράβο σου ντίνα,
    πανεύκολη και παννόστιμη φαίνεται.
    ερωταποκρίνομαι πριν τη δοκιμάσω:

    ΕΡΩΤΗΣΗ 1
    κι εγώ αναρρωτιόμουν τι εστί «ερμόλ». τώρα αναρρωτιέμαι τις εστί «μόρφατ»? κρέμα σαντιγί?

    ΕΡΩΤΗΣΗ 2
    μπορεί κανείς να μου πει πόσα γραμμάρια περιέχει ένας φάκελος κρέμας Γιώτης? έχουμε κι εδώ instant pudding mix, αλλά δεν ξέρω πόση να βάλω.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ypomoni, δοκίμασε το εξής. όταν φτιάχνω μπισκότα τιραμισού (με γέμιση παγωτό-μασκαρπόνε), «τα βάφω πάντοτε μαύρα»..!
    :-)
    αλείφω δηλ. με σοκολάτα την πλάτη τους και μετά ψυγείο να σφίξουν.

    έπειτα βάζω μια κουταλιά παγωτό ανάμεσα σε δύο μπισκότα (πλευρά σοκολάτας), τα συμπιέζω, και σερβίρω.

    christina f.
    ναι, κι εγώ συμπαθώ τη γέμιση νεσκαφέ. ωραία ιδέα. δοκίμασε τη συνταγή της ντίνας με σαβουαγιάρ ή με μπισκότι προσθέτοντας στη γέμιση και μερικά ακοπάνιστα σπόρια καφέ--δίνουν μια τραγανή αίσθηση ρουστίκ :-)

    (αναρτώ συνταγή με φωτό αν βοηθάει)
    Μάικ
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 11-7-09  
    Να σου απαντήσω εγώ GreekLoverBoy, μια και είδα τις ερωτήσεις σου.
    Το ερμόλ ή το μορφατ είναι σαντιγύ η vegetable cream από άπαχο γάλα, ή φυτικά λιπαρά.

    Ένας φάκελος κρέμα στιγμής Γιώτης, instant pudding pie filling είναι: 2.1 oz - 62 gr. Πιστεύω να σε κάλυψα.
    Καλή επιτυχία.
    #
    Σχόλιο από GreekLoverBoy, 12-7-09  
    σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις επακριβώς, MAGEIRISSA!

    στα μέρη μας η φίρμα «JELL-O» είναι τόσο γνωστή όσο είναι ο «ΓΙΩΤΗΣ» εκεί.

    TIP
    για τους ομογενείς που διαβάζουμε ελληνικά σάιτ και δεν καταλαβαίνουμε κάποια υλικά, χρησιμοποιήστε αυτό:

    Jell-O Instant Pudding & Pie Filling
    http://tinyurl.com/mpkxex

    ή τη «μπλε» συσκευασία διαίτης:

    Jell-O Sugar-Free Instant Pudding & Pie Filling, Vanilla, 1-Ounce Box
    http://tinyurl.com/m7enpm

    η μικρότερη συσκευασία είναι της 1 ουγκιάς (28γ) οπότε βάλτε 2 για να βγει 1 φάκελος ΓΙΩΤΗΣ όπως είπε η MAGEIRISSA.

    μπας και θα'πρεπε να ανοίξουμε ιδιαίτερη κατηγορία στο σάιτ περί αντιστοιχίας υλικών για την ομογένεια?

    παιδιά το tab σας με τίτλο «Μετατροπές» κάτω-κάτω με έχει σώσει!!!
    να'στε καλά.
    Μάικ
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 15-5-10  
    sugarmaniac δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που θα μπορούσες να βάλεις για να μην γίνει τόσο γλυκό.Ίσως αν έβαζες σαντιγύ????
    Και πάλι δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει έτσι και δεν μπορώ να σου πω.Αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάτι......
    #
    Σχόλιο από ΣόφηΓ, 19-6-14  
    Πόση ώρα θέλει στη κατάψυξη;

    13 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από christina.f, 24-6-09  
    Πολύ καλή και πάντα πετυχημένη συνταγή!!! Την κάνω κάθε καλοκαίρι. Μπορούμε ακόμα να κάνουμε τη γέμιση μόνο με φυτική σαντιγύ που στη μισή ποσότητα θα διαλύσουμε νες καφέ. Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα
    #
    Σχόλιο από mariaky, 8-7-09  
    Τέλειο!!! Το έκανα με φράουλα και έβαλα μέσα και λίγο σως φράουλας και έγινε άπαιχτο. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν ειχε κρυστάλλους και τέτοια.. Ντίνα σ' ευχαριστώ. Μου έλυσες τα χέρια!!!
    #
    Σχόλιο από ypomoni, 8-7-09  
    Θα μπορούσαμε αφού κόψουμε σε κομμάτια (ανά μπισκότο) να βουτήξουμε σε λυωμένη σοκολάτα έτσι δεν είναι;
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 10-7-09  
    mariaky,σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου.Δεν το είχα σκεφτεί για την σως,πολύ καλή η ιδέα σου.Θα βάλω και'γω όταν το ξαναφτιάξω.
    ypomoni η δικιά σου ιδέα και αν είναι τέλεια!!!Θα το κάνω και'γω έτσι......
    #
    Σχόλιο από nasioulita, 21-7-09  
    εγω που το δοκιμασα να το κανω εγινε καταπληκτικο!!!Με την μιση δοση εκανα το παγςτο σαντουιτς επειδη μου φανηκε πολυ για να την βαλω ολη και στην αλλη μιση εβαλα κομματιασμενα πτι μπερ και ετριψα και μιση κουβερτουρα και εγινε καταπληκτικο!!!δοκιμαστε το!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-7-09  
    Πολύ καλή η ιδέα σου nasioulita θα το φτιάξω και έτσι.Προχθές που το ξαναέφτιαξα εγώ έκανα και κάτι άλλο,έστρωσα μια σειρά μπισκότα έβαλα την μισή δόση ξαναέστρωσα μπισκότα,έβαλα την άλλη μισή και τελείωσα πάλι με μπισκότα.Έγινε πολύ καλό!!!
    #
    Σχόλιο από monbebe, 22-7-09  
    Ξέχασα να πώ το εξής:Εγώ παίρνω δύο διαφορετικές γευσης π.χ.σοκολάτα και φράουλα.Χωρίζω τα υλικά στην μέση και χτυπάω με την πρώτη κρέμα.Στρώνω στο τάπερ επάνω απο τα μπισκότα και στην συνέχεια με τα άλλα μισά υλικά χτυπάω την δεύτερη κρεμούλα.Στρώνω επάνω απο την πρώτη κρεμα,καλύπτω με τα μπισκότα και έτοιμο.Δίχρωμο και με συνδιασμό γεύσης!
    #
    Σχόλιο από GreekLoverBoy, 24-7-09  
    ωραία ιδέα, monbebe!
    γενικά η σοκολάτα συνδυάζεται όμορφα με σχεδόν οποιοδήποτε σχετικό μούρο (berry, strawberry, blueberry, κ.τ.ό.).

    σήμερα η κορούλα μου έφτιαξε μπράουνι σοκολάτας και πρόσθεσε κεράσι!

    αν ο γιώτης έχει γεύση κεράσι δοκιμάστε το με τη σοκολάτα, είναι όνειρο!

    «ιδέα» της 12χρονης κόρης μου (ελίζαμπεθ)

    Μάικ
    #
    Σχόλιο από gio2766, 19-1-10  
    Πολύ καλή ιδέα είναι τα μπισκότα τύπου
    Digestive.
    #
    Σχόλιο από AMALIASY, 21-6-10  
    Το έχω κάνει ήδη 3 φορές μέσα σε 1 μήνα. Ο άντρας μου και η κόρη μου το τσακίζουνε :). Εγώ αντί για ερμόλ βάζω 1 φυτική σαντυγί κρετόρε. Την χτυπάω βέβαια πρώτα και μετά προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά. Επίσης αντί για κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια μια φορά δοκίμασα και έβαλα κρέμες στιγμής με γεύση μπισκότο. Τέλειο.....
    #
    Σχόλιο από etrian, 24-6-10  
    Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!Έγινε αφράτο και μαλακό! Έκανα μία δόση με σοκολάτα και μία με βανίλια/καραμέλα (ένα φακελάκι από το καθένα). Στη σοκολάτα έβαλα κομματάκια σοκολάτας και στην καραμέλα σιρόπι καραμέλας και ξηρούς καρπούς! Τέλειο! Καλό καλοκαίρι.
    #
    Σχόλιο από malice, 19-8-11  
    Πραγματι πανευκολο κ τελειοοοοο!!!!!!!Ενθουσιαστηκαν ολοι κ μαλιστα θα το ξαναφτιαξω βαζοντας κομματακια σοκολατας!Ηδη εδωσα κ την συνταγη...
    #
    Σχόλιο από tht, 22-5-12  
    Πολύ καλό παγωτό. Είδα τη συνταγή πριν από 3 εβδομάδες και την έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα. Κάθε φορά παίζω λίγο με τις γεύσεις. Την πρώτη φορά την έκανα όπως έλεγε η συνταγή και χρησιμοποίησα πτι μπερ με σοκολάτα. Έκανα διπλά σάντουιτσ (μπισκότο - κρέμα - μπισκότο - σοκολάτα - μπισκότο). Έγινα φανταστικά. Τη δεύτερη φορά, στην μισή κρέμα έσπασα μπισκότα και στην άλλη μισή έβαλα 2 κουταλιές μερέντα. Χτές έβαλα σιρόπι από γλυκό πορτοκάλι στη σοκολάτα. Όλα έγιναν φανταστικά. Ευχαριστώ για την τέλεια συνταγή...

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σπιτικό παγωτό
    Oδηγίες που θα βοηθήσουν όσους θέλουν να πετύχο...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Φτιάξτε παγωτό
    Το σπιτικό παγωτό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είν...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 17 αγαπημένων συνταγών, του/της yafzou
    παγωτα
    Ένα βιβλίο 32 αγαπημένων συνταγών, του/της -ΑΦΡΟΔΙΤΗ=
    Διάφορα - Προς Δοκιμή!
    Ένα βιβλίο 15 αγαπημένων συνταγών, του/της danai1983
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 555 αγαπημένων συνταγών, του/της panmarkis
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 16 αγαπημένων συνταγών, του/της dimi-d