litsa d
litsa d @cook_8467308
,

Ακριβώς έτσι! Τόσο σύντομη συνταγή και με τρία υλικά! Το καλοκαίρι δεν αγαπάει την παραμονή μας στην κουζίνα! Οι αμμουδιές, ο ήλιος και τα μακροβούτια φλερτάρουν όμως πάντα με μια δροσιστική σπιτική απόλαυση!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν ενσωματώσουμε καλά τη μερέντα στη σαντιγύ, το αποτέλεσμα είναι επίσης ενδιαφέρον.Οι δύο διαφορετικές υφές (σαντιγύ-μερέντα) θα μας αποζημιώσουν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8-10 άτομα περίπου
  1. 2 μεταλλικές συσκευασίες (τενεκεδάκια) φυτική σαντιγύ
  2. 400 γραμμάρια μερέντα φουντούκι
  3. 1/2 ποτήρι νερού περίπου φρέσκο γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αδειάζετε στο μπλέντερ (ναι,ναι καλά ακούσατε, όχι στο μίξερ) τη σαντιγύ (παγωμένη) με το γάλα και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει καλά.

  2. 2

    Αδειάζετε και τη μερέντα και χτυπάτε για να ενσωματωθεί.

  3. 3

    Τοποθετείτε σε δοχείο το μίγμα και στην κατάψυξη.

  4. 4

    Αν το αφήσετε στη συντήρηση,θα απολαύσετε μια αφράτη μους.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
Στη συνταγή λες οτι μέσα βάζουμε μερέντα. Η φωτογραφία σου όμως μάλλον δεν .....έχει μερέντα, έχεις φωτογραφίσει άλλο είδος παγωτού?

Από

litsa d
litsa d @cook_8467308
στις
,
http//litsadimitropoulou.blogspot.gr/
Δες περισσότερα