κύρια φωτογραφία συνταγής Παϊδάκια κοτόπουλο στη σχάρα με μαρινάδα
τουιτι
τουιτι @cook_8453939
αθηνα,ελλαδα

Συνηθως το κοτοπουλο μου μυριζει για αυτο λοιπον πλεον το φτιαχνω απο βραδις με αυτην την μαριναδα και ειναι απιστευτο... δοκιμαστε το.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγη την εμπνευστικα μονη μου για την μαριναδα δεν ξερω εαν υπαρχει καπου παντως σε οσα τραπεζια την εχω κανει εχει εξαφανιστει, το κοτοπουλο παιρνει αλλη γευση.Περιμενω εντυπωσεις.Την ποσοτητα για την μαριναδα, δηλαδη σκορδο και το κρεμμυδι, την αφηνω σε εσας αναλογα με το τι σας αρεσει περισσοτερο, θελει ομως και τα δυο.Για καλυτερο ψησιμο ζητηστε απο τον κρεοπωλη να το χτυπησει ωστε να γινει και πιο γρηγορα. Ευχαριστω

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4
  1. για την μαριναδα
  2. 1 πιπερια πρασινη
  3. 1 λεμονι
  4. σκορδο
  5. κρεμμυδι
  6. ριγανη
  7. αλατι, πιπερι, καρυ
  8. μαιντανος
  9. και προαιρετικα ντοματα
  10. 1 κοτοπουλο παϊδακια
  11. για την σαλτσα
  12. λιγο μουσταρδα
  13. 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενο
  14. λαδι
  15. αλατι
  16. πιπερι
  17. καρυ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απο το βραδι κανουμε το εξηςπλενουμε το κοτοπουλο που ειναι ηδη απο τον χασαπη κομμενο παϊδακια, το αφηνουμε να στεγνωσει.

  2. 2

    Εντωμεταξυ ψιλοκοβουμε τα υλικα για την μαριναδα, το σκορδο το κρεμμυδι, την πιπερια.

  3. 3

    Τοποθετουμε τα μισα παϊδακια σε ενα μπολ βαζοντας λεμονι - προσοχη οχι πολυ λεμονι γιατι θα πικρισει, λιγες σταγονες. Συνεχιζουμε με ριγανη και τα ψιλοκομμενα λαχανικα. Σε αυτο το σημειο βαζουμε και την ντοματα κομμενη σε ροδελες προαιρετικα, αλατι, πιπερι και καρυ.

  4. 4

    Συνεχιζουμε με τον ιδιο τροπο, βαζουμε τα υπολοιπα παϊδακια και επαναλαμβανουμε την προηγουμενη διαδικασια. Κλεινουμε το μπολ και το βαζουμε στο ψυγειο.

  5. 5

    Την επομενη μερα οταν ειναι ετοιμη η φωτια ψηνουμε τα παϊδακια οπως τα βγαζουμε απο το μπολ με τα λαχανικα

  6. 6

    Εντωμεταξυ χτυπαμε στο μουλτι τα υλικα ολα μαζι για την σαλτσα και περιχυνουμε τα παϊδακια μολις βγουν απο την φωτια. Εαν εχετε και ψωμακι για ψησιμο με λιγο λαδι και ριγανη ειναι το τελειο.... καλη σας ορεξη

Αντιδράσεις

Από

τουιτι
τουιτι @cook_8453939
στις
αθηνα,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα