Παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μέλι
Μόλις διάβασα τη συγκεκριμένη συνταγή πήγα και αγόρασα σόγια σως για να τη φτιάξω. Η γεύση της απίθανη, πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα. Μη σας τρομάξουν τα υλικά. Φτιάξτε την!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή παρουσίασε ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή "Γεύσεις στη φύση". Τον κόλιαντρο εγώ τον χτύπησα στο γουδί. Συνοδεύεται υπέροχα με ρύζι.
Υλικά
-
1 κιλό παϊδάκια κοτόπουλου
-
3 κ.σ. σόγια σως
-
3 κ.σ. μέλι
-
3 κ.σ. μπαλσάμικο
-
3 κ.σ. μουστάρδα
-
ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
-
1 κ.γ. κύμινο
-
1 κ.γ. κόλιαντρος
-
4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
5-6 κλωναράκια φρέσκιας ρίγανης
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες.
-
2
Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 50 λεπτά – 1 ώρα.
-
3
Πασπαλίστε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)