Παϊδάκια κοτόπουλου στο γκρίλ
Νόστιμο, απλό και με λίγες θερμίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δε βάζω λάδι γιατί το κοτόπουλο βγάζει λίγο απο μόνο του και το θεωρώ περιττό να προσθέσω κι άλλο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά.
-
2
Το τοποθετούμε στο ταψί και το πασπαλίζουμε και απο τις δύο πλευρές με τα μπαχαρικά εκτός της ρίγανης.
-
3
Ψήνουμε στο γκρίλ στο κάτω ράφι του φούρνου.
-
4
Μόλις ροδοψηθούν από τη μία πλευρά τα γυρνάμε και από την άλλη. Αφού είναι έτοιμα τα βγάζουμε, τα τοποθετούμε σε πιατέλα, τα περιχύνουμε με το ζουμάκι που έβγαλαν και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Σχόλια (6)