Παϊδάκια στο φούρνο
Εύκολη και νόστιμη συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με πατάτες λεμονάτες φούρνου τις οποίες μπορούμε να τις ψήσουμε κα μαζί με τα παϊδάκια μας.
Υλικά
-
1 κιλό παϊδάκια αρνίσια ή κατσικίσια
-
2-3 λεμόνια (το χυμό τους)
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ρίγανη
-
Ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα παϊδάκια μας.
-
2
Τα τοποθετούμε στο ταψί μας.
-
3
Ρίχνω το ζουμί απο τα λεμόνια.
-
4
Μετά αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τέλος το λαδάκι.
-
5
Τα ανακατεύω με τα χέρια να πάνε τα μπαχαρικά μας παντού.
-
6
Τέλος προσθέτω λίγο νεράκι απο την άκρη του ταψιού να μην μου κολλήσουν στο ψήσιμο.
-
7
Τα ψήνω στο φούρνο στο γκρίλ στους 180 βαθμούς για μία ώρα ή μιάμιση ώρα (ανάλογα το φούρνο μας).
Σχόλια (10)