Παξιμάδια σπιτικά (από κουλούρι Θεσσαλονίκης)
Νόστιμες και τραγανές μπουκιές από κουλούρι Θεσσαλονίκης που τρώγονται σαν σνακ, συνοδεύοντας το ποτό ή δίπλα σε ντιπ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Διατηρούνται καλύτερα, για να μην νοτίσουν, όταν είναι αεροστεγώς κλεισμένα.Από το μπλογκ dailycious.gr
Υλικά
-
2 κουλούρια Θεσσαλονίκης
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 150°C.
-
2
Κόβω τo κάθε κουλούρι διαγωνίως σε φέτες, και τις αραδιάζω σε ένα ταψί, χωρίς να αλληλεπικαλύπτονται.
-
3
Τοποθετώ το ταψί στον φούρνο και τις ψήνω για 15’ ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
-
4
Τις αφαιρώ και τις αφήνω να κρυώσουν προτού τις φυλάξω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια