Παξιμάδια σπιτικά (από κουλούρι Θεσσαλονίκης)

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
foodie1973
foodie1973 @cook_8499686

Νόστιμες και τραγανές μπουκιές από κουλούρι Θεσσαλονίκης που τρώγονται σαν σνακ, συνοδεύοντας το ποτό ή δίπλα σε ντιπ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούνται καλύτερα, για να μην νοτίσουν, όταν είναι αεροστεγώς κλεισμένα.Από το μπλογκ dailycious.gr

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 δόση
  1. 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνω τον φούρνο στους 150°C.

  2. 2

    Κόβω τo κάθε κουλούρι διαγωνίως σε φέτες, και τις αραδιάζω σε ένα ταψί, χωρίς να αλληλεπικαλύπτονται.

  3. 3

    Τοποθετώ το ταψί στον φούρνο και τις ψήνω για 15’ ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

  4. 4

    Τις αφαιρώ και τις αφήνω να κρυώσουν προτού τις φυλάξω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

foodie1973
foodie1973 @cook_8499686
στις