Πανεύκολα Ντόνατς

Bαθμολογία: 4.7576
       
 
33 ψήφοι
sirilo, 17.09.08

Περιγραφή

Τρωγονται ευχαριστα με τυρι φετα ή μελι με κανελλα.

Πανεύκολα  Ντόνατς
photo: Ζουζουνελ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 1/2 νεροποτηρο χλιαρο νερο
  • 1/2 φακελακι ξηρη μαγια
  • 1/2 φλυτζανακι λαδι
  • 1κ.γλ. κοφτο αλατι
  • 1 κ.γλ. κοφτο ζαχαρη
  • αλευρι για ολες τις χρησεις, οσο παρει (κοσκινισμενο)
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Τηγανιού
Φτιάχνει: περιπου 10 κομματια
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μια λεκανιτσα βαζουμε το νερο και λιωνουμε σ' αυτο τη μαγια.
  2. Ριχνουμε το λαδι, τη ζαχαρη και το αλατι.
  3. Ριχνουμε το αλευρι σιγα-σιγα και ζυμωνουμε μεχρι η ζυμη να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα της λεκανης (η ζυμη πρεπει να ειναι σχεδον οπως του ψωμιου).
  4. Το σκεπαζουμε σε ζεστο μερος και το αφηνουμε μεχρι να φουσκωσει καλα.
  5. Κοβουμε κοματακια ζυμαρι και το ανοιγουμε με το χερι μικρα στρογγυλα πιτακια.
  6. Πριν τα ριξουμε στο καφτο λαδι κανουμε μια τρυπα με το δαχτυλο στη μεση για να μη μεινει μεσα αψητο.
  7. Μολις ροδοκοκκινισουν τα βγαζουμε σε αποροφητικο χαρτι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχη στο νερο. Να ειναι απλως χλιαρο, να μην καιει, γιατι δεν θα φουσκωσει το ζυμαρι.

Επισης δεν ξεχναμε την τρυπα στο πιτακι, γιατι δεν θα φουσκωσει.

Τα πιτακια να μην ειναι πολυ λεπτα σε παχος.


Η συνταγή είναι ασφαλής ως προς τη γλουτένη αν χρησιμοποιήσετε αλεύρι χωρίς γλουτένη.

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

  • χρησιμοποιήστε αλεύρι και μαγιά χωρίς γλουτένη.

Σχετικές συνταγές

Ντόνατς στο φούρνο Ντόνατς στο φούρνο
4.5733
       
       
(150)
Ντόνατς με γλάσο Ντόνατς με γλάσο
4
       
       
(1)
Τα ντόνατς της παρέας Τα ντόνατς της παρέας
4.7143
       
       
(7)
Ντόνατς τα Original Ντόνατς τα Original
4.6667
       
       
(3)
Ντόνατς Ντόνατς
4.8923
       
       
(130)
Αφράτα ντόνατς φούρνου Αφράτα ντόνατς φούρνου
4.8182
       
       
(22)
Krapfen ή Berliner Krapfen ή Berliner
4.8667
       
       
(75)
Donuts ή λουκουμάδες Donuts ή λουκουμάδες
4
       
       
(4)

    77 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από katpet83, 21-4-09  
    λοιπον τα εφτιαξα και με μια λεξη εχω να δηλωσω πως δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα αγοραστα!ειναι πολυ αφρατα και πεντανοστιμα....εγω τα γεμισα και με μαρμελαδα φραουλα και τα πασπαλισα με ζαχαρη και ηταν καταπληκτικα!προτεινω να τα δοκιμασετε!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 26-12-10  
    Πολύ όμορφα!!! Μπράβο για την συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από nekti, 6-1-11  
    φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ για το λάδι;
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-1-11  
    Ναι φλυτζανακι του καφε
    Σας ευχαριστω για τα πιρουνακια.
    Χαιρομαι που αρεσε η συνταγη μου.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    #
    Σχόλιο από nekti, 24-1-11  
    Το λάδι στη ζύμη είναι απαραίτητο,αφού μετά τα τηγανίζουμε;
    Σκέφτομαι να τα φτιάξω μέσα στην εβδομάδα και το είχα απορία.
    #
    Σχόλιο από nekti, 28-1-11  
    Τα έφτιαξα σήμερα με αλεύρι ολικής άλεσης και βγήκαν πολύ καλοί!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 30-1-11  
    nekti μου χαιρομαι που σας αρεσε η συνταγη μου.
    Ευχαριστω και για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    #
    Σχόλιο από maria86c, 26-2-11  
    Δεν θα βαθμολογήσω γιατί έκανα λάθος τη δοση.
    Αφού την έκανα, διάβασα στα σχόλια ότι στο 1/2 φλιτζανάκι λάδι εννοείς του καφε( του ελληνικου υποθετω...) εγω εβαλα μισο φλιτζανι (ουπς)

    Η ζύμη άργησε πάααααρα πολύ να φουσκώσει και όταν φούσκωσε και πήγα να πλάσω τα ντόνατς είχε γίνει τελείως κολλώδης,
    ενω πριν ηταν μια χαρα
    Με πολύ προσπάεια έπλασα μερικά έκανα και τη τρύπα δε φούσκωσαν ιδιαίτερα το αποτέλεσμα τραγικό σαν κουλουράκια πανέ!

    #
    Σχόλιο από maria86c, 27-2-11  
    επειδη το εψαξα λιγο εμαθα... οτι πιο σωστο είναι να κοψουμε το ζυμαρι σε ντονατς και να το αφησουμε να φουσκωσει και επειτα να τα ριξουμε στο λαδι....και οχι το αναποδο
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 27-2-11  
    πολυ καλη! ξεχασα να κοσκινησω το αλερι (εχει σημασια?)..
    μια χαρα φουσκωσαν!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-2-11  
    maria86c μου μηπως το νερο σου ηταν ποιο ζεστο αποσο επρεπε?
    Γιατι εαν ειναι πολυ ζεστο προς το καυτο αρρωσταινει η μαγια και δεν φουσκωνει οσο πρεπει.
    Παντως εαν το προσεξεις και τα πετυχεις
    θα αποζημιωθεις και με το παραπανω απο την απιθανη γευση τους.
    Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην δευτερη προσπαθεια σου.
    #
    Σχόλιο από theahatz, 16-3-11  
    #
    Σχόλιο από mina10111, 27-4-11  
    εχω μια ερωτηση να κανω: θα μπορουσα αντι για μαγια να βαλω μπεικιν παουτερ και αντι για νερο να βαλω γαλα??? θα ειναι το ιδιο ως προς το αποτελεσμα?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-4-11  
    mina10111 μου θα ειναι αλλη συνταγη,οποτε και διαφορετικο στην γευση.
    Δεν θαναι ντονατς αλλα κατι αλλο,ισως καλο στην γευση.
    Μια δοκιμη θα σε πεισει.
    Η γνωμη μου ειναι να κανεις και τις δυο εκδοχες και οποια σου αρεσει ποιο πολυ. Αν δοκιμασεις με τον τροπο που λες,πες μας κι εμας να το δοκιμασουμε, αν γινει ωραιο.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    #
    Σχόλιο από ARGIRO07, 18-7-11  
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ...ΒΑΖΩ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΑΛΑ,ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ,ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ,4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ,2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ,ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΙ..ΜΕΤΑ ΚΟΒΩ ΛΙΓΗ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ,ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Μ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΡΦΟ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ..!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-9-11  
    ARGIRO07 μου θα δοκιμασω και την δικη σου εκδοχη.
    Παντως σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια,και σορυ για την αργοπορια να σου απαντησω,αλλα ελειπα πολυ καιρο.
    #
    Σχόλιο από despoina2, 7-10-11  
    apithanh h syntagh! egw liwnw lacta se mpen mari k ta perixynw k ginonati akoma pio yperoxa!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 7-10-11  
    despoina2 σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες,και χαιρομαι που σου αρεσε η συνταγη μου.
    Οσο για την λιωμενη σοκολατα απο πανω,θα πρεπει να γινοντε...νιαμ-νιαμ!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Voulitsa18, 20-10-11  
    ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 22-10-11  
    Voulitsa18 μου δοκιμασε να βαλεις μεσα τυρι φετα,γινοντε τελεια για πρωινο,και χορταστικα.
    Σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    41 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από katpet83, 21-4-09  
    λοιπον τα εφτιαξα και με μια λεξη εχω να δηλωσω πως δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα αγοραστα!ειναι πολυ αφρατα και πεντανοστιμα....εγω τα γεμισα και με μαρμελαδα φραουλα και τα πασπαλισα με ζαχαρη και ηταν καταπληκτικα!προτεινω να τα δοκιμασετε!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 26-12-10  
    Πολύ όμορφα!!! Μπράβο για την συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από nekti, 28-1-11  
    Τα έφτιαξα σήμερα με αλεύρι ολικής άλεσης και βγήκαν πολύ καλοί!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 30-1-11  
    nekti μου χαιρομαι που σας αρεσε η συνταγη μου.
    Ευχαριστω και για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    #
    Σχόλιο από maria86c, 26-2-11  
    Δεν θα βαθμολογήσω γιατί έκανα λάθος τη δοση.
    Αφού την έκανα, διάβασα στα σχόλια ότι στο 1/2 φλιτζανάκι λάδι εννοείς του καφε( του ελληνικου υποθετω...) εγω εβαλα μισο φλιτζανι (ουπς)

    Η ζύμη άργησε πάααααρα πολύ να φουσκώσει και όταν φούσκωσε και πήγα να πλάσω τα ντόνατς είχε γίνει τελείως κολλώδης,
    ενω πριν ηταν μια χαρα
    Με πολύ προσπάεια έπλασα μερικά έκανα και τη τρύπα δε φούσκωσαν ιδιαίτερα το αποτέλεσμα τραγικό σαν κουλουράκια πανέ!

    #
    Σχόλιο από maria86c, 27-2-11  
    επειδη το εψαξα λιγο εμαθα... οτι πιο σωστο είναι να κοψουμε το ζυμαρι σε ντονατς και να το αφησουμε να φουσκωσει και επειτα να τα ριξουμε στο λαδι....και οχι το αναποδο
    #
    Σχόλιο από theahatz, 16-3-11  
    #
    Σχόλιο από ARGIRO07, 18-7-11  
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ...ΒΑΖΩ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΑΛΑ,ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ,ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ,4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ,2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ,ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΙ..ΜΕΤΑ ΚΟΒΩ ΛΙΓΗ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ,ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Μ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΡΦΟ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ..!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!
    #
    Σχόλιο από Voulitsa18, 20-10-11  
    ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
    #
    Σχόλιο από Voulitsa18, 23-10-11  
    ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ :):):)...ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΕΤΑ ΜΕΤΑ 'Η ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΗΓΑΝΗΣΩ???
    #
    Σχόλιο από Voulitsa18, 9-11-11  
    ΤΕΛΕΙΑ ΩΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΜΕΣΑ...ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ
    #
    Σχόλιο από tjo, 22-11-11  
    Τέλεια! και αλμυρά και γλυκά!
    #
    Σχόλιο από mariakiss, 13-1-12  
    Μόλις ετοίμασα την ζύμη και την έχω σκεπάσει μέχρι να φουσκώσει... θα σας πω τα αποτελέσματα οσονούπω ...
    #
    Σχόλιο από mariakiss, 13-1-12  
    Μόλις τα έφτιαξα και είναι πολύ νόστιμα !
    Τα πασπάλισα και με ζάχαρη και ομολογώ πως σε γεύση είναι πολύ κοντά με αυτά της αγοράς ..γίνανε πολύ πολύ αφράτα !!!
    #
    Σχόλιο από KostasGr21, 21-1-12  
    Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 23-1-12  
    τα προτιμω γλυκα...με μαρμελαδα μεσα και αχνη απο πανω...πολυ καλη η συνταγη...να'σαι καλα...
    #
    Σχόλιο από sirilo, 25-1-12  
    Λυδια Φωκα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια καθως και για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Παντως οπως και να τα κανεις ειναι υπεροχα.
    ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 25-1-12  
    mariakiss και KostasGr21 χαιρομαι που σας αρεσαν τα ντονατς μου και σας ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισατε καθως και για τα καλα σας λογια.
    #
    Σχόλιο από Amely, 17-3-12  
    :O!! Molis twra ta eftiaksa kai twra kathisa na dokimasw!!! Einai apisteuta se euxaristw poly epsaxna kairo syntagh na benoun etsi akrivws omos :)) ki oso skeftomai oti agorazeis 1euro enan loukouma eksw trelenomai -.-'' :D (sorry gia ta greeklish einai xalasmeno to pc m)
    #
    Σχόλιο από Letta, 27-3-12  
    μπραβο!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    33 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από nekti, 6-1-11  
    φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ για το λάδι;
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-1-11  
    Ναι φλυτζανακι του καφε
    Σας ευχαριστω για τα πιρουνακια.
    Χαιρομαι που αρεσε η συνταγη μου.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    #
    Σχόλιο από nekti, 24-1-11  
    Το λάδι στη ζύμη είναι απαραίτητο,αφού μετά τα τηγανίζουμε;
    Σκέφτομαι να τα φτιάξω μέσα στην εβδομάδα και το είχα απορία.
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 27-2-11  
    πολυ καλη! ξεχασα να κοσκινησω το αλερι (εχει σημασια?)..
    μια χαρα φουσκωσαν!
    #
    Σχόλιο από mina10111, 27-4-11  
    εχω μια ερωτηση να κανω: θα μπορουσα αντι για μαγια να βαλω μπεικιν παουτερ και αντι για νερο να βαλω γαλα??? θα ειναι το ιδιο ως προς το αποτελεσμα?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-4-11  
    mina10111 μου θα ειναι αλλη συνταγη,οποτε και διαφορετικο στην γευση.
    Δεν θαναι ντονατς αλλα κατι αλλο,ισως καλο στην γευση.
    Μια δοκιμη θα σε πεισει.
    Η γνωμη μου ειναι να κανεις και τις δυο εκδοχες και οποια σου αρεσει ποιο πολυ. Αν δοκιμασεις με τον τροπο που λες,πες μας κι εμας να το δοκιμασουμε, αν γινει ωραιο.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-9-11  
    ARGIRO07 μου θα δοκιμασω και την δικη σου εκδοχη.
    Παντως σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια,και σορυ για την αργοπορια να σου απαντησω,αλλα ελειπα πολυ καιρο.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 7-10-11  
    despoina2 σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες,και χαιρομαι που σου αρεσε η συνταγη μου.
    Οσο για την λιωμενη σοκολατα απο πανω,θα πρεπει να γινοντε...νιαμ-νιαμ!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 22-10-11  
    Voulitsa18 μου δοκιμασε να βαλεις μεσα τυρι φετα,γινοντε τελεια για πρωινο,και χορταστικα.
    Σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-10-11  
    Voulitsa18 μου οπως θελεις το βαζεις.
    Εαν το βαλεις πριν το τηγανισεις, το τυρι μεσα θα ειναι λιωμενο,μιαμ-μιαμ!!!
    εαν το βαλεις μετα, θα ειναι σαν τυροπιτακι,παλι μιαμ-μιαμ.
    Οπως και να το βαλεις,τελειο θαναι.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 23-11-11  
    tjo μου σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.και χαρηκα που σου αρεσε η συνταγουλα μου.
    #
    Σχόλιο από barkouzo, 30-11-11  
    leo na ta ftiakso to apogeyma.posa kommatia bgenoun peripou;
    #
    Σχόλιο από souzipp, 19-2-12  
    ginane para polu nostima!!!eftiaksa prwti fora donats ... mipws omws kserete kanena mistiko gia na ginoun tin deuteri fora PIO afrata;;;
    #
    Σχόλιο από sirilo, 20-2-12  
    souzipp μου μηπως δεν σου φουσκωσε καλα η μαγια?
    Την επομενη φορα προσεξε το νερο της μαγιας να μην καιει η να μην ειναι κρυο.
    Αλλα χλιαρο προς το ζεστο.
    Γινονται πολυ αφρατα.
    Καλη επιτυχια.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 18-3-12  
    Amely μου πολυ χαρηκα που βρηκες ακριβως αυτο που εψαχνες στην συνταγη μου.
    Επισης σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Φιλια!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 24-3-12  
    litsaki88 μου ζαχαρη βαζεις οση θελεις,αλλα πιστευω πως εαν βαλεις απο πανω μελι θα ειναι ο.κ
    Εαν βαλεις μεσα τυρι θα σου ειναι κατι σε αλμυρογλυκο.
    Αλλα γουστα ειναι αυτα.
    Φερνεις την συνταγη στα μετρα σου.
    Σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 27-3-12  
    Letta μου σ'ευχαριστωω για τα πιρουνακια που μου χαρισες,αυτο σημαινει οτι σου αρεσανε τα ντονατς μου.
    Αρα σου πετυχανε.
    Πολυ χαιρομαι γι'αυτο.
    Φιλια
    #
    Σχόλιο από xristinaki2216, 10-4-12  
    θα την δοκιμασω κ εγω την συνταγη σημερα κ θα σας πω εντυπωσεις!! τα μικρα μου τρελαινονται για ντονατς.

    αληθεια, ποσα κομματια βγαινουν περιπου με την συγκεκριμενη δοσολογια??
    #
    Σχόλιο από sirilo, 16-5-12  
    μικρή μου πίπη,πως τα λες,πως τα λες!!!!
    Σ'ευχαριστω γλυκια μου για την γλυκια σου ευχη.
    Ακομη χαιρομαι που σου αρεσανε τα ντονατς μου.
    Επισης σ'ευχαριστω και για τα ¨χρυσα¨ πιρουνακια που μου χαρισες.χαχαχα φιλακια.
    #
    Σχόλιο από evagouts, 17-5-12  
    Θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε! Μια ερώτηση: Πώς μπορώ να τα γεμίσω (με μερέντα π.χ.) ;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από sirilo, 28-2-11  
    maria86c μου μηπως το νερο σου ηταν ποιο ζεστο αποσο επρεπε?
    Γιατι εαν ειναι πολυ ζεστο προς το καυτο αρρωσταινει η μαγια και δεν φουσκωνει οσο πρεπει.
    Παντως εαν το προσεξεις και τα πετυχεις
    θα αποζημιωθεις και με το παραπανω απο την απιθανη γευση τους.
    Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην δευτερη προσπαθεια σου.
    #
    Σχόλιο από despoina2, 7-10-11  
    apithanh h syntagh! egw liwnw lacta se mpen mari k ta perixynw k ginonati akoma pio yperoxa!
    #
    Σχόλιο από litsaki88, 22-3-12  
    egw pisteyw oti thelei perissoterh zaxarh h syntagh.den htan katholou glukia h zymh.kata ta alla htan wraia kai polu afrata.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Διατροφή χωρίς γλουτένη: οδηγός συστατικών
    Εμφανίστηκε η κοιλιοκάκη στη ζωή μας; Είναι απαραί...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...
    Νηστείες
    Η νηστεία, πέρα από τη θρησκευτική της σημασία,...
    Άλευρα χωρίς γλουτένη
    Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εξοικειωμένοι ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Πρωινό
    Ένα βιβλίο 22 αγαπημένων συνταγών, του/της Κριτσίνι
    νηστίσιμα γλυκά
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της βερακι!
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 39 αγαπημένων συνταγών, του/της anny2002
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 271 αγαπημένων συνταγών, του/της Κατερίνα Μ
    νιστησιμα
    Ένα βιβλίο 75 αγαπημένων συνταγών, του/της zafirenia