Πανεύκολο τυρόψωμο από τη Χαλκιδική
Είναι πολύ νόστιμο και γίνεται πολύ γρήγορα. Για το πρωί είναι ένα κι ένα και όχι μόνο. Το εκανε μια γειτονισσα στο Πολυχρονο Χαλκιδικης.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το έφτιαχνε μια γειτονισσα στο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς και τρωγανε όλα τα πιτσιρικια της αυλης. Εάν θέλουμε κάνουμε δικο μας ζυμάρι με μαγιά. Αλλα για ποιο γρήγορα όταν πάμε το πρωί να παρουμε το ψωμί μας, ζηταμε από τον φουρναρη και ένα κιλό ζυμάρι.
Υλικά
-
1 κιλο ζυμάρι από το φούρνο
-
250 γρμ. μαργαρίνη
-
1/2 κιλο τυρί φέτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί να ενωθουν καλά μεταξύ τους. Απλώνουμε το ζυμάρι σε βουτυρωμένο ταψί σαν πίτα.
-
2
Το ψήνουμε σε 180 βαθμούς μέχρι να ροδιζει καλά.
-
3
Τρώγεται ζεστό, μόλις βγει από το φούρνο του δινουμε να καταλαβει.
Σχόλια (29)