Παντζαρόπιτα
Δαφορετική πατζαρόπιτα από την "Πατζαρόπιτα με ανθότυρο" της Ντ. Νικολάου με λιγότερο κόπο αφού τα υλικά μπαίνουν όλα μαζί!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τόσο απλά τόσο γρήγορα με τόσο όμορφο αποτέλεσμα!!!! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!!!)
Υλικά
-
1 φλ. φαρίνα
-
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
-
2 φλ. παντζάρια βραστά ή ψητά κομμένα σε κυβάκια
-
1 φλ. φέτα τριμμένη
-
1 φλ. κασέρι τριμμένο
-
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
-
3 αυγά
-
1/2 κ.γλ. μαργαρίνη
-
1 κ.σ. μπεικιν πάουντερ
-
1/2 φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
λίγη φρυγανιά
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ενώνουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα.
-
2
Προσθέτουμε τα τυριά, το παντζάρι και την κρέμα γάλακτος.
-
3
Αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Ρίχνουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψάκι, πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.
Σχόλια (6)