Παντζαροσαλάτα με ξυνόμηλο
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξύνουμε το ξυνόμηλο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη και το στίβουμε ελαφρώς για να μην έχει πολλά υγρά.
-
2
Κόβουμε τα παντζάρια σε κύβους.
-
3
Λιώνουμε το σκόρδο σε γουδί-μουλτι, το προσθέτουμε στο γιαούρτι μαζί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-
4
Σε μπολ ανακατεύουμε το παντζάρι, το τριμμένο ξυνόμηλο, την καρυδόψιχα χοντροκομμένη και το μίγμα γιαουρτιού-σκόρδου.
-
5
Αφήνουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.
Σχόλια (13)