κύρια φωτογραφία συνταγής Παντζαροσαλάτα σε καλαθάκια
conycook
conycook @cook_8460651

Παντζαροσαλάτα σε καλαθάκια με αυγό, καρότο ή καρυδι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν διαλέξετε τα παντζάρια, προσέξτε να είναι τα κοκκινογούλια ισομεγέθη και όσο ποιο στρογγυλά γίνεται.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 ατομα
  1. 2 κιλά παντζάρια
  2. 200 γρ. καρύδια
  3. 2 ξινόμηλα (σε κομματάκια)
  4. 1 τόνο (χωρίς λάδι)
  5. 2 αυγά βραστά
  6. ξύδι
  7. 1 ποτήρι μαγιονέζα
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζεις τα παντζάρια με προσοχή να μη παραβράσουν.

  2. 2

    Κόβεις λίγο τη βάση και το καπάκι από κάθε παντζάρι.

  3. 3

    Ανοίγεις τα παντζάρια σε φωλιά, καθαρίζοντας καλά το εσωτερικό.

  4. 4

    Λιώνεις το εσωτερικό του παντζαριού.

  5. 5

    Αναμιγνύεις το εσωτερικό των παντζαριών με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του κρόκου των αυγών.

  6. 6

    Γεμίζεις τις παντζαροφωλιές με το μείγμα.

  7. 7

    Προσθέτεις λίγη μαγιονέζα από πάνω.

  8. 8

    Τρίβεις το κρόκο από το αυγό και γαρνίρεις. Εναλλακτικά επιπλέον τρίβεις και καρότο.

  9. 9

    Γαρνίρεις με ένα ολόκληρο καρύδι και πιπέρι.

  10. 10

    Αφήνεις στο ψυγείο για μισή ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

marry_va
marry_va @cook_8457810
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΦΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΧΥ... ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΠΕΡΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ....

Από

conycook
conycook @cook_8460651
στις