Παπαλίνες παστές

3 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Παπαλίνες είναι είδος σαρδέλας που βγαίνει στην Καλλονή Λέσβου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 Minutes
  1. 1/2 κιλό παπαλίνες
  2. 2 κουταλιές της σούπας αλάτι ημίχοντρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε τάπερ βάζετε μια σειρά παπαλίνες και από πάνω αλάτι.

  2. 2

    Αυτό το κάνετε μέχρι να τελειώσουν οι παπαλίνες.

  3. 3

    Τις αφήνετε εκτός ψυγείου από 4 (αν τις θέλετε με λίγο αίμα) ως 10 ώρες ή ακόμα και 24 ώρες.

  4. 4

    Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζουμε από τα λέπια, καθαρίζουμε την κοιλιά,κόβουμε το κεφάλι και τρώμε.

  5. 5

    Όταν γίνουν, φάμε και περισσέψουν τις βάζουμε στο ψυγείο για να μην αλμυρήνουν πολύ. Μπορούμε να τις φάμε και την επόμενη μέρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα