κύρια φωτογραφία συνταγής Παπα-Μανόλης από την Κρήτη

Παπα-Μανόλης από την Κρήτη

29 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Ελeνη
Ελeνη @cook_8484544

Δεν είναι γνωστό που οφείλεται η ονομασία αυτού του φαγητού. Πρόκειται για έναν καλό κρασομεζέ που μαγειρεύεται στα χωριά των Σφακίων

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό κρέας χοιρινό
  2. 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  3. 1 κιλό πατάτες
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. 1 κουταλιά κολίανδρο
  7. 1/2 ποτήρι λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κολίανδρο και το βάζουμε στη τηγάνι με 1 ποτήρι νερό.

  2. 2

    Το αφήνουμε να σιγοψήνεται και όταν πιει το νερο του προσθέτουμε το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

  3. 3

    Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες στρογγυλές και λίγο αλάτι και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί, προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστει.

  4. 4

    Στο τέλος ρίχνουμε το λάδι και ροδίζουμε το φαγητό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Ελeνη
Ελeνη @cook_8484544
στις