Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Bαθμολογία: 4.8421
       
 
133 ψήφοι
zoe, 12.11.07

Περιγραφή

Μια καρυδόπιτα από βιβλίο μαγειρικής αγορασμένο πριν 20 χρόνια. Δυστυχώς, έχει λιώσει το εξώφυλλο και δεν ξέρω ποιος το εξέδωσε!
Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κούπα ζαχάρη
  • 1 κούπα γάλα
  • 1/2 κούπα βούτυρο
  • 2 κούπες καρύδια χοντροκοπανισμένα
  • 1 κ.γ κανέλα
  • 1/2 κ.γ γαρύφαλο τριμμένο
  • 1 1/2 κούπα γαλέτα
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι
  • 5 αυγά
  • 1 κ.γ σόδα
  • 3 κ.γ μπέικιν
  • 2 κ.σ κονιάκ


για το σιρόπι:

  • 3 κούπες ζάχαρη
  • 2 κούπες νερό
  • 1 κ.σ χυμό λεμονιού
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Σιροπιαστά γλυκά
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Με φωτο
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Χτυπάμε το βούτυρο.
Βήμα 2
2) Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά.
Βήμα 3
3) Ρίχνουμε το γάλα,
Βήμα 4
4) τα καρύδια ανακατεμένα με την κανέλα και τα γαρύφαλα.
Βήμα 5
5) Ρίχνουμε τη σόδα διαλυμένη στο κονιάκ.
Βήμα 6
6) Έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με τη γαλέτα και το μπέικιν. Τα ρίχνουμε στο μίγμα ανακατεύοντας ελαφρά.
Βήμα 7
7) Βουτυρώνουμε το ταψί και το πασπαλίζουμε ελαφρά με αλεύρι.
Βήμα 8
8) Ψήνουμε για 1 ώρα σε δυνατό φούρνο στην αρχή, χαμηλώνουμε στη συνέχεια.
Βήμα 9
9) Βράστε το σιρόπι για 5.
Βήμα 10
10) Σιροπιάστε τη ζεστή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ταψί που χρησιμοποιώ παντά είναι ένα πυρέξ μεγάλο μέγεθος.

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    171 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 15-11-07  
    Πάρα πολύ νόστιμη. Πήρε λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο μόνο, γύρω στα 40 λεπτά συνολικά (αλλά έχω φούρνο υγραερίου, δεν ξέρω αν έκανε αυτό τη διαφορά). Πάντως είναι αφράτη και γευστική, όπως θα έπρεπε να είναι μια καρυδόπιτα (και χωρίς πάρα πολλά αυγά). Αν τη σερβίρετε και με λίγο γιαούρτι, είναι θαύμα!
    #
    Σχόλιο από zoe, 17-11-07  
    Και με παγωτάκι χειμώνα-καλοκαίρι...
    #
    Σχόλιο από antigone, 25-10-08  
    Πολυ νόστιμη και γρήγορη συνταγή, μόνο που δεν γράφει σε πόσους βαθμούς ψήνεται. Το έβαλα στους 170 και έκανε γύρω στα 45 λεπτά
    #
    Σχόλιο από zoe, 25-10-08  
    Είναι θέμα φούρνου, πόσο δυνατός είναι.Εγώ την ψήνω πάντα στον αέρα στους 200 για 10΄ και χαμηλώνω στούς 160 για την υπόλοιπη ώρα και δοκιμάζω με οδοντογλυφίδα.Χαίρομαι που σου άρεσε.
    #
    Σχόλιο από tsa, 29-10-08  
    Η τελειοτερη καρυδοπιτα που εχω κανει και αρκετα ευκολη ασε που εμενα μου αρεσε ακομα πιο πολυ γιατι την εκανα παρεα με την 3 χρονων κορη μου
    #
    Σχόλιο από iris, 31-10-08  
    zoe θα ηθελα να σε ρωτησω κατι πριν φτιαξω την καρυδοπιτα σου.Δεν χρειαζεται να χωρισω τα αυγα και να χτυπήσω τα ασπράδια σε μαρέγκα πριν τα προσθέσω?
    #
    Σχόλιο από zoe, 1-11-08  
    iris,δε χρειάζεται να το κάνεις,θα χάσεις χρόνο.Φτιάξε τη όπως είναι στην εκτέλεση.
    #
    Σχόλιο από iris, 10-11-08  
    zoe εφτιαξα την καρυδόπιτα το Σαββάτο και επανήλθα για βαθμολογιά!!Λοιπόν με απλά λόγια.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!.Η καρυδόπιτά σου ηταν καταπληκτική και ειχε τις καλυτερες κριτικές απο όλους που την δοκίμασαν στο τραπέζι!Σε ευχαριστω πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από zoe, 10-11-08  
    Iris, χαίρομαι που σου πέτυχε και σου εύχομαι έτσι να σου πετύχει και το κέικ!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από iris, 10-11-08  
    Αχ απο το στομα σου και στου θεου το αυτι που λενε...!Μακαρι να τα καταφερω καποτε!Αλλα μεχρι τοτε θα φτιαχνω την καρυδοπιτα σου.Σε λιγο θα ανεβασω φωτο στο "κοπιαστε"να σε κερασω!
    #
    Σχόλιο από ΑΛΕΞ, 10-11-08  
    Τέλια η συνταγή με πολλή σιρόπι και τη τρως μετά από τέσσερις ώρες
    Για να σιροπιάσει
    #
    Σχόλιο από eleni008, 10-1-09  
    η γαλετα τι ειναι?φρυγανια τριμμενη?αν δεν βαλω κονιακ πειραζει?ευχαριστω πολυ!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 14-1-09  
    Μόλις την εβγαλα από το φούρνο. Παρα πολύ ωραία η καρυδόπιτα, γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη... Τι άλλο να πώ... 5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από ΡΕΘΥΜΝΟ, 16-1-09  
    Απλή,εύκολη,νόστιμη,γρήγορη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνταγή?
    #
    Σχόλιο από Λενιω, 16-1-09  
    Μολις βγηκε απο τον φουρνο ερριξα και το σιροπακι και εγινε τελεια!!!!!!!
    Με κατι κουταλια της σουπας εχουν ξεκινησει....και μεχρι το βραδυ δεν νομιζω να υπαρχει.Πολυ καλη !!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από divagr, 14-3-09  
    Απλά υπέροχη,αλλά και αρκετά ελαφριά,τα θερμά μου συγχαρητήρια!Απλά την έψησα στους 180 βαθμούς σταθερά,χωρίς να την δυναμώσω στην αρχή,αφού την προηγούμενη φορά μου άρπαξε λίγο πάνω-πάνω,ίσως φταίει κι ο φούρνος μου.
    #
    Σχόλιο από strawberry, 26-3-09  
    ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΓΙΑΜ
    #
    Σχόλιο από glykoula, 26-3-09  
    Καλημερα zoe, το ταψι τι νουμερο ειναι περιπου?
    #
    Σχόλιο από ΤΑΖΙΤΑ, 26-10-09  
    #
    Σχόλιο από tsivi, 2-11-09  
    Ζοe μου και γω με τη σειρά μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι πριν τη φτιάξω.Το βούτυρο να είναι τύπου βιτάμ; και τι αλεύρι να χρησιμοποιήσω; Αλεύρι που φουσκώνει;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    138 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 15-11-07  
    Πάρα πολύ νόστιμη. Πήρε λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο μόνο, γύρω στα 40 λεπτά συνολικά (αλλά έχω φούρνο υγραερίου, δεν ξέρω αν έκανε αυτό τη διαφορά). Πάντως είναι αφράτη και γευστική, όπως θα έπρεπε να είναι μια καρυδόπιτα (και χωρίς πάρα πολλά αυγά). Αν τη σερβίρετε και με λίγο γιαούρτι, είναι θαύμα!
    #
    Σχόλιο από zoe, 17-11-07  
    Και με παγωτάκι χειμώνα-καλοκαίρι...
    #
    Σχόλιο από antigone, 25-10-08  
    Πολυ νόστιμη και γρήγορη συνταγή, μόνο που δεν γράφει σε πόσους βαθμούς ψήνεται. Το έβαλα στους 170 και έκανε γύρω στα 45 λεπτά
    #
    Σχόλιο από zoe, 25-10-08  
    Είναι θέμα φούρνου, πόσο δυνατός είναι.Εγώ την ψήνω πάντα στον αέρα στους 200 για 10΄ και χαμηλώνω στούς 160 για την υπόλοιπη ώρα και δοκιμάζω με οδοντογλυφίδα.Χαίρομαι που σου άρεσε.
    #
    Σχόλιο από tsa, 29-10-08  
    Η τελειοτερη καρυδοπιτα που εχω κανει και αρκετα ευκολη ασε που εμενα μου αρεσε ακομα πιο πολυ γιατι την εκανα παρεα με την 3 χρονων κορη μου
    #
    Σχόλιο από iris, 10-11-08  
    zoe εφτιαξα την καρυδόπιτα το Σαββάτο και επανήλθα για βαθμολογιά!!Λοιπόν με απλά λόγια.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!.Η καρυδόπιτά σου ηταν καταπληκτική και ειχε τις καλυτερες κριτικές απο όλους που την δοκίμασαν στο τραπέζι!Σε ευχαριστω πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από zoe, 10-11-08  
    Iris, χαίρομαι που σου πέτυχε και σου εύχομαι έτσι να σου πετύχει και το κέικ!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από iris, 10-11-08  
    Αχ απο το στομα σου και στου θεου το αυτι που λενε...!Μακαρι να τα καταφερω καποτε!Αλλα μεχρι τοτε θα φτιαχνω την καρυδοπιτα σου.Σε λιγο θα ανεβασω φωτο στο "κοπιαστε"να σε κερασω!
    #
    Σχόλιο από ΑΛΕΞ, 10-11-08  
    Τέλια η συνταγή με πολλή σιρόπι και τη τρως μετά από τέσσερις ώρες
    Για να σιροπιάσει
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 14-1-09  
    Μόλις την εβγαλα από το φούρνο. Παρα πολύ ωραία η καρυδόπιτα, γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη... Τι άλλο να πώ... 5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από ΡΕΘΥΜΝΟ, 16-1-09  
    Απλή,εύκολη,νόστιμη,γρήγορη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνταγή?
    #
    Σχόλιο από Λενιω, 16-1-09  
    Μολις βγηκε απο τον φουρνο ερριξα και το σιροπακι και εγινε τελεια!!!!!!!
    Με κατι κουταλια της σουπας εχουν ξεκινησει....και μεχρι το βραδυ δεν νομιζω να υπαρχει.Πολυ καλη !!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από divagr, 14-3-09  
    Απλά υπέροχη,αλλά και αρκετά ελαφριά,τα θερμά μου συγχαρητήρια!Απλά την έψησα στους 180 βαθμούς σταθερά,χωρίς να την δυναμώσω στην αρχή,αφού την προηγούμενη φορά μου άρπαξε λίγο πάνω-πάνω,ίσως φταίει κι ο φούρνος μου.
    #
    Σχόλιο από strawberry, 26-3-09  
    ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΓΙΑΜ
    #
    Σχόλιο από ΤΑΖΙΤΑ, 26-10-09  
    #
    Σχόλιο από fajitaki, 8-11-09  
    Εύκολη και νόστιμη συνταγή!Όμως ενώ στην αρχή μου βγήκε "φουσκωτή", μετά από λίγο "έκατσε",ξέρετε τί μπορεί να φταίει?ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από tsivi, 9-11-09  
    Λοιπον zoe την έφτιαξα και γω με τη σειρά μου και βγήκε πολύ νόστιμη η καρυδόπιτα..πραγματικά παραδοσίακή..σε γεύση θύμιζε της μαμάς μου...Τελικά εγώ χρησιμοποίησα αλευρι που φουσκώνει,και βουτυράκι αυτό που πρότεινες εσύ για καλύτερη γεύση.Το αποτέλεσμα ήταν θεσπέσιο...
    #
    Σχόλιο από bokis, 24-1-10  
    Τέλεια πάρα πολύ νόστιμη και αφράτη.Μας ενθουσίασε για αυτό θα ανεβάσω και φώτο.
    #
    Σχόλιο από marakizark, 29-1-10  
    φανταστικη!
    #
    Σχόλιο από 2ΙΟΥι, 3-2-10  
    τελεια κι ευκολη εγω πρωτη φορα εφτιαξα και ξετρελαθηκαν ολοι ευχαριστω!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

    27 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από iris, 31-10-08  
    zoe θα ηθελα να σε ρωτησω κατι πριν φτιαξω την καρυδοπιτα σου.Δεν χρειαζεται να χωρισω τα αυγα και να χτυπήσω τα ασπράδια σε μαρέγκα πριν τα προσθέσω?
    #
    Σχόλιο από zoe, 1-11-08  
    iris,δε χρειάζεται να το κάνεις,θα χάσεις χρόνο.Φτιάξε τη όπως είναι στην εκτέλεση.
    #
    Σχόλιο από eleni008, 10-1-09  
    η γαλετα τι ειναι?φρυγανια τριμμενη?αν δεν βαλω κονιακ πειραζει?ευχαριστω πολυ!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 26-3-09  
    Καλημερα zoe, το ταψι τι νουμερο ειναι περιπου?
    #
    Σχόλιο από tsivi, 2-11-09  
    Ζοe μου και γω με τη σειρά μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι πριν τη φτιάξω.Το βούτυρο να είναι τύπου βιτάμ; και τι αλεύρι να χρησιμοποιήσω; Αλεύρι που φουσκώνει;
    #
    Σχόλιο από zoe, 2-11-09  
    tsivi, εγώ βάζω βούτυρο γάλακτος για έξτρα μυρωδιά και αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
    #
    Σχόλιο από marakakaki, 10-11-09  
    Τέλεια και πολύ εύκολη!!!! Δεν είχα δει τα σχόλια για το βούτυρο και έβαλα βιταμ αλλά και πάλι ήταν πολύ ωραία!!! Αν πρόσθετα και σταφίδας πως θα ήταν;;;;;
    #
    Σχόλιο από Dimitra68, 30-11-09  
    ti einai i galeta vre koritsia?
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 30-11-09  
    Γαλέτα είναι η τριμμένη φρυγανιά.
    #
    Σχόλιο από lookritia, 5-12-09  
    καλημερα!θα μπορουσα αντι για 1 1/2 κουπα αλευρι να βαλω 1 κ.σιμιγδαλι ψιλο και μιση κ. αλευρι??θα επανελθω για βαθμολογια!
    #
    Σχόλιο από Anna-M, 11-12-09  
    very very nice!!!! τελεια η συνταγουλα.... ηθελα μόνο να σε ρωτησω αν βάλω αλέυρι που φουσκώνει μόνο του ή περισσότερο μπέικιν πάουντερ γιατί μου βγήκε λίγο λεπτή και την έκανα σε ένα μεγάλο ταψί.
    #
    Σχόλιο από giotak1, 17-2-10  
    σε τι μέγεθος να είναι το ταψί?
    #
    Σχόλιο από viky20, 23-1-11  
    Πάρα πολύ νόστιμη καιεύκολη.Και 'γω την έψησα στους 180ο για 40 λεπτά και ψήθηκε πολυ καλά.Πείτε όμως και για το κατάλληλο μέγεθος ταψιού γιατί εγώ την έψησα σε pyrex και έγινε πολύ φουσκωτή σαν κέικ.
    #
    Σχόλιο από mkeh78, 26-3-11  
    Άψογη άψογη, απλά τέλια...
    τι άλλο να πω, εκτός από μπράβο σου
    και ευχαριστούμεεεεεε οικογενειακός
    5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από mvm, 17-4-11  
    Θα ήθελα να κάνω κι εγώ την καρυδόπιτά σου. Να σε ρωτήσω κάτι όμως, μήπως θα μπορούσα να αυξήσω την ποσότητα του αλευριού και να παραλείψω εντελώς την γαλέτα; Βρίσκομαι στο εξωτερικό, και δεν βρίσκω, όπως ούτε και σιμιγδάλι. Καμία εναλλακτική ιδέα; Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 18-4-11  
    Γαλέτα είναι η τριμμένη φρυγανιά. Μπορείς να αγοράσεις λοιπόν φρυγανιές (ή παξιμάδια ή κατι αντίστοιχο) και να τα τρίψεις στο μούλτι.
    #
    Σχόλιο από VIVIΚΑ, 15-7-11  
    Πολύ νόστιμη,ελαφριά καρυδόπιτα και πανεύκολη.Την έψησα 45 λεπτά στους 170 βαθμούς σε 34εκατ.ταψί και σιρόπιασα με τα δύο καυτά.Και σε εμένα το πιο πολύ σιρόπι πήγε στον πάτο όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό.Ξέρει κανείς κάποιο μυστικό για ομοιόμορφο σιρόπιασμα;
    #
    Σχόλιο από ΛΙΧΟΥΔΙΑΣΤΟ, 23-11-11  
    καλημερα ηθελα να ρωτησω θελω να κανω την συνταγη για περιπου 25 ατομα να βαλω την διπλη ποσοτητα στα υλικα?
    #
    Σχόλιο από xristinaki2216, 19-12-11  
    σοδα μαγειρικης κ σοδα για γλυκα ειναι διαφορετικα ειδη, σωστα??? αστεια η ερωτηση μου για πολλους μαλλον, αλλα ειμαι αρχαρια στην ζαχαροπλαστικη!! ποια θα χρησιμοποιησω για την καρυδοπιτα λοιπον?
    #
    Σχόλιο από tonicode, 8-2-12  
    καλημερα zoe μολις εβαλα στον φουρνο την καρυδοπιτα σου αλλα εχω μια απορια...οπως ειπες το σιροπι πρεπει να ειναι καυτο το ιδιο ισχυει και για την πιτα? η μηπως πρεπει να περιμενω να παγωσει λιγο και να ριξω μετα το σιροπι?
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από labrini58, 16-4-10  
    Για πολλά χρόνια φτιάχνω αυτή τη συνταγή και είναι τέλεια,την βρήκα κι εγώ σε κάποιο βίβλιο που είχε συγκενιτρωμένες μερικές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές φαγητών και γλυκών.Προσθέτω όμως απ'πάνω λιωμένη κουβερτούρα αφού την σιροπιάσω πρώτα.Τι να σας πω? Πανδαισία γεύσεων........
    #
    Σχόλιο από marada, 17-7-10  
    Zoe, η καρυδόπιτά σου είναι τέλεια.
    Την έφτιαξα κανα δυο φορές με την αυθεντική συνταγή σου και σήμερα είχα όρεξη για πειράματα....
    έριξα λοιπόν στο σιρόπι 3 κουταλιές της σούπας κακάο και το σιρόπι έγινε σοκολατένιο. Επιπλέον, έφτιαξα και μια κρέμα με 1 ζαχαρούχο, 3 κούπες νερό και 6 κουταλιές της σούπας κορν φλαουερ και την έριξα επάνω από την ψημένη καρυδόπιτα (σ' αυτήν την περίπτωση ξεχνάμε το παγωτό!!!). Η καρυδόπιτα κόλαση!!!!
    Μπράβο σου! 5 πιρουνάκια από εμένα!
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 22-10-10  
    Αφράτη και πολύ νόστιμη!! Δεν έβαλα σόδα και κονιάκ και στο σιρόπι έβαλα 2 κούπες ζάχαρη αντί για 3.
    #
    Σχόλιο από adarasanaki, 31-12-11  
    Χρησιμοποίησα αυτή τη συνταγή σαν βάση, αλλά έβαλα περισσότερα καρύδια, οπότε χρειάστηκα λιγότερη γαλέτα και αλεύρι. Επίσης δεν είχα κονιάκ οπότε έβαλα ουίσκι. Και επίσης δεν είχα μπέικινγκ πάουντερ και έβαλα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του...Και επίσης για το σιρόπι έβαλα μαύρη ζάχαρη, και αντί για λεμόνι έβαλα το ξύσμα ενός πορτοκαλιού. Και επειδή δεν είχα τριμμένο γαρύφαλλο να βάλω στη ζύμη, έβαλα ολόκληρο στο σιρόπι.Το αποτέλεσμα ήταν όλα τα λεφτά!!
    #
    Σχόλιο από mariaserres, 6-11-13  
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΑ ΕΣΑΣ.ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΕΣ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ.(ΡΟΔΙ).ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30χ40.ΨΗΘΗΚΕ ΣΕ 40Λ.ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ.
    #
    Σχόλιο από Gingerbread cookie, 25-11-13  
    Την έχω φτιάξει αρκετές φορές κι είναι πάντα τέλεια!Χθες ξεχάστηκα και αντί για γαλέτα έβαλα σιμιγδάλι ψιλό.Επειδή βγήκε πολύ ανοιχτόχρωμη στο σιρόπι έβαλα 3 κ.σ. κακάο όπως έλεγε η marada.Έγινε ανάρπαστη!Αλλά ρε παιδιά καμιά συμβουλή για το σιρόπιασμα...Πάντα στο κέντρο την κάνω στεγνή...

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 186 αγαπημένων συνταγών, του/της deppymoud
    ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
    Ένα βιβλίο 19 αγαπημένων συνταγών, του/της johnpapas
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 36 αγαπημένων συνταγών, του/της SOUA
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 286 αγαπημένων συνταγών, του/της 2ΙΟΥι
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 62 αγαπημένων συνταγών, του/της ATHINA.F