Παραδοσιακή κυπριακή κρέμα
Δροσερή, απολαυστική μοσχοβολιστή, με ροδόσταγμα τριαντάφυλλο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε, μόλις βγάλετε την κρέμα απο το ψυγείο, πασπαλίστε με ζάχαρη και κάψτε την σε δυνατό γρίλ.
Υλικά
-
3 κουταλάκια χυμό λεμονιού
-
1 μικρό κουταλάκι αλεύρι
-
1 κουταλιά κρέμα άνθος αραβόσιτου βανίλια
-
2 κ/σ ροδόσταγμα
-
3 ροδέλες ανανα σε κομμάτια
-
4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη.
-
2
Προσθέτουμε όλα τα υπόλιπα υλικά.
-
3
Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια