Παραγεμιστές πιπεριές με τυρί και λαχανικά
Είχα λίγο τυράκι από το χωριό μου ένα ορεινό χωριό στα Γιάννενα (πρόβειο με όλα του τα λιπαρά) πιπερίες από το χωριό του την Κρήτη και τραπέζι το μεσημέρι. Και τι έκανα; τις πραγέμισα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται ευχάριστα και κρύο. Όλα αυτά τα υλικά βγάζουν ένα πολύ ωραίο ζουμάκι, μην το πετάξετε περιχύστε τις πιπεριές σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια.
-
2
Τρύβουμε τη φέτα με το χέρι σε χοντρά κομάτια.
-
3
Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους.
-
4
Κόβουμε και τις πιπεριές σε κύβους.
-
5
Ανακατεύουμε ντομάτα, πιπεριές και φέτα, προσθέτουμε λίγο λάδι, πάπρικα και ρίγανη.
-
6
Γεμίζουμε τις πιπεριές και αραδιάζουμε σε ταψί.
-
7
Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180οC μέχρι να λιώσει το τυράκι και να πάρει χρώμα η πιπεριά και να μαραθεί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια