Παρφαί παγωτό φράουλας
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβιρετε το παρφαι, με την συνταγη για μπισκοτακια "Οι γλωσσίτσες της γάτας"
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε το νερό με την ζάχαρη για 10 λεπτα.
-
2
Βάζετε τα κροκαδια σε μπαιν μαρι και τα χτυπάτε, ρίχνετε το σιρόπι λίγο λίγο, ενω ανακατεύετε συνεχώς εως το μείγμα πήξη ελαφρά. Το αποσύρετε απο την φωτιά και το να κατευετε μεχρι να κρυώσει.
-
3
Λειωνετε τις φραουλες και τις προσθετετε στο μειγμα. Προσθετετε και την σαντιγυ ανακατευωντας ελαφρα. Το βαζετε σε φορμακια μεταλικα και το αφηνετε στο ψυγειο 4 με 5 ωρες.
Σχόλια (4)