κύρια φωτογραφία συνταγής Παρφαί παγωτό φράουλας
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβιρετε το παρφαι, με την συνταγη για μπισκοτακια "Οι γλωσσίτσες της γάτας" 

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη
  2. 1/4 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  3. 4 κροκαδια αυγών
  4. 1 κιλό φράουλες
  5. 1/2 κιλο σαντιγί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζετε το νερό με την ζάχαρη για 10 λεπτα.

  2. 2

    Βάζετε τα κροκαδια σε μπαιν μαρι και τα χτυπάτε, ρίχνετε το σιρόπι λίγο λίγο, ενω ανακατεύετε συνεχώς εως το μείγμα πήξη ελαφρά. Το αποσύρετε απο την φωτιά και το να κατευετε μεχρι να κρυώσει.

  3. 3

    Λειωνετε τις φραουλες και τις προσθετετε στο μειγμα. Προσθετετε και την σαντιγυ ανακατευωντας ελαφρα. Το βαζετε σε φορμακια μεταλικα και το αφηνετε στο ψυγειο 4 με 5 ωρες.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

ASTERI
ASTERI @cook_8449496
Τέλειο!!!! το λατρεύω αυτό το παγωτό :)

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ