Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα ή ... όποια άλλη μαρμελάδα φρούτων τραβάει η όρεξή σας!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε πρώτα όλα τα υγρά υλικά με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι δουλεύοντας με το χέρι μέχρι να γίνει η ζύμη μας αρκετά μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια μας.
-
2
Στρώνουμε σε ενα ταψάκι τάρτας την ζύμη κρατώντας το 1/4 στην άκρη για το τελείωμα. Προσθέτουμε στο ταψί την μαρμελάδα.
-
3
Ανακατεύουμε την υπόλοιπη ζύμη με το φιλέ αμύγδαλο, το οποίο αν θέλετε το περνάτε από το multi. Τρίβουμε πάνω από την μαρμελάδα το μείγμα ζύμης-αμύγδαλου.
-
4
Ψήνουμε στους 170 για 45' περίπου.
-
5
Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε προαιρετικά με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια (9)