Πάστα φλόρα μυρωδάτη
Δεν βάζω αυγό. Ειναι πολύ αφράτη και η μυρωδιά της ειναι στο σπίτι για μέρες και αφαιρώντας το βούτυρο και βάζοντας καλαμποκέλαιο εχετε ένα νηστήσιμο γλυκό
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να πλουτίσετε την μαρμελάδα με κομμάτια απο ξηρά σύκα, σταφίδες, ηλιόσπορο, κουκουνάρια και το τελείωμα το κάνετε με σουσάμι, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη,
-
2
Ανακατεύετε το μπέκιν με το αλεύρι και ρίχνετε στο βούτυρο εναλλάξ με την πορτοκαλάδα
-
3
Ζυμώνετε καλά.
-
4
Σε ταψάκι νο 32 στρώνετε τα 2/3 της ζύμης, απλώνετε την μαρμελάδα
-
5
Με την υπόλοιπη ζυμη πλάθετε κορδόνια και στολίζετε την επιφάνεια με διαγώνιες γραμμές
-
6
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40-45 λεπτά
Σχόλια (5)