Παστάκια νηστίσιμα
Με μερέντα και γλυκό κουταλιού....!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτη την είχα δει πριν μερικά χρόνια σε ένα περιοδικό το οποίο δεν θυμάμαι.
Υλικά
-
2 πακέτα μπισκότα νηστίσιμα digestive (32 τεμάχια)
-
σιρόπι απο γλυκό πορτοκάλι ή νεράντζι
-
1 κουτί alsatop (αντί γάλα προσθέτουμε νερό)
-
Για τη μερέντα
-
125 γρ μαργαρίνη
-
1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
-
3 κουταλιές κακάο
-
2 κουταλιές κονιάκ
-
1 φλυτζάνι φουντούκια κοπανισμένα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τη μερέντα, χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη, ρίχνουμε μετά το κακάο, το κονιάκ, φουντούκια και ανακατεύουμε.
-
2
Σ'ένα δίσκο αραδιάζουμε τα μπισκότα αφού τα βρέξουμε στο σιρόπι του γλυκού, διαλυμένο με χλιαρό νερό.
-
3
Πάνω σε κάθε μπισκότο βάζουμε μια στρώση μερέντα και μια στρώση σαντιγύ. Απο πάνω βάζουμε ένα άλλο μπισκότο απο τα ποτισμένα με σιρόπι.
-
4
Στολίζουμε το κάθε παστάκι με πλούσια σαντιγύ, κομματάκια απο νεράντζι, κερασάκι και ότι άλλο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια