κύρια φωτογραφία συνταγής Παστίτσιο με λαζάνια και κρέμα γάλακτος

Παστίτσιο με λαζάνια και κρέμα γάλακτος

xrisatrdep
xrisatrdep @cook_8464295
πειραιας,ελλαδα

Παραλλαγή του παραδοσιακού παστίτσιου με κρέμα γάλακτος, ροκφόρ και πιπεριές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιείστε μικρό και βαθύ σκεύος για το ψήσιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γραμμάρια κιμάς
  2. 150 γραμμάρια ροκφορ ή μπλε τυρί
  3. 3 πιπεριές χρωματιστές
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. ζωμός λαχανικών
  6. 1 μεγάλο κρεμμύδι
  7. 1 πακέτο έτοιμη μπεσαμέλ
  8. βούτυρο, λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια ώστε να είναι μαλακά.

  2. 2

    Σωτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές με λίγο λάδι, προσθέτουμε τον κιμά και αφήνουμε λίγο να βράσει. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών αλάτι, πιπέρι και το μπλε τυρί και αποσύρουμε από την εστία.

  3. 3

    Σε βουτυρωμένο ταψί, στρώνουμε ομοιόμορφα μία στρόση λαζάνια και περιχύνουμε με το μείγμα του κιμά.

  4. 4

    Επαναλαμβάνουμε βάζοντας λαζάνια και μείγμα, ώστε να τελειώσουν τα υλικά.

  5. 5

    Καλύπτουμε με μπεσαμέλ και βάζουμε μικρές ποσότητες βουτύρου.

  6. 6

    Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 200-250 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

xrisatrdep
xrisatrdep @cook_8464295
στις
πειραιας,ελλαδα