Παστίτσιο σουφλέ της Αργυρώς
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα μακαρονια δεν χρειαζονται βρασιμο σε κατσαρολα. Τα βαζετε ωμα στο ταψι και ψηνονται μια χαρα διοτι βαλαμε νερο. Ευκολη, γρηγορη και νοστιμη συνταγη απτα χερακια της Αργυρως.
Υλικά
-
500 γρ. πεννες
-
1/2 λιτρο νερο
-
6 αυγα
-
500 γρ. φετα
-
λιγο μοσχοκαρυδο
-
1 πιπερια ή αν δεν σας αρεσει η πιπερια στη γευση μπορειτε να βαλετε κατι της αρεσκειας σας οπως μπεικον
-
λιγο πιπερι
-
1 κουτ. σουπας βουτυρο
-
1 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τριβουμε τη φετα μεστο ταψι.
-
2
Σπαμε τ'αυγα σε ενα μπολ και ριχνουμε το γαλα πανω τους σιγα σιγα ενω τα χτυπαμε.
-
3
Προσθετουμε και το νερο.
-
4
Μετα τα ριχνουμε στο ταψι με τη φετα και ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα.
-
5
Μετα ριχνουμε τις πεννες ωμες και προσθετουμε τις πιπεριες ή το μπεικον απο πανω.(το μπεικον το εχετε τσιγαρισει πρωτα).
-
6
Βαζετε επισης μπολικο πιπερι και μοσχοκαρυδο και ανακατευουμε ολα τα υλικα καλα.
-
7
Τελος ριχνουμε απο πανω κυβακια μικρα βουτυρο.
-
8
Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Πανω κατω για 50'.
Σχόλια (6)
που δεν ήξερα τι να φάμε! έξοχο παιδιά!!!
νΌμως δεν είχα πένες και έβαλα τορτελινια!!! Έξοχο!!