Παστίτσιο της μαμάς μου 2
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι.
-
2
Προσθέτουμε σέλινο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, νερό και σάλτσα και βράζουμε για μισή ωρα σε μέτρια φωτιά.
-
3
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
-
4
Ζεσταίνουμε το γάλα, σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε λίγο λίγο από το γάλα που ζεσταίνεται (περίπου 300ml) και ανακατεύουμε καλά ώσπου να έχουμε μια κρέμα.
-
5
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαργαρίνη στο γάλα και έπειτα την κρέμα που φτιάξαμε και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Έτοιμη η μπεσαμέλ.
-
6
Βάζουμε σε ένα ταψί μια στρώση μακαρόνια, μια στρώση κιμά και μια στρώση μακαρόνια. Από πάνω ρίχνουμε τη μπεσαμέλ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 220 βαθμούς για μισή ώρα περίπου (μέχρι να ροδοκοκκινίσει).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια