κύρια φωτογραφία συνταγής Παστός γάβρος
hagiie
hagiie @cook_8463997
serres,ellas

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παστώνουμε μικρα ψάρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό γαύρο χοντρό
  2. 2 χούφτες χοντρό αλάτι
  3. 2 κ. σ. ζάχαρη
  4. 1 μπουκάλι ξύδι
  5. Μετά την ωρίμανση
  6. Δάφνη
  7. κόκκους πιπεριών διαφορους
  8. 4-5 κόκκους μπαχάρι
  9. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τον γαυρο απο τα κεφάλια και τα εντόσθια.

  2. 2

    Τον στρώνουμε, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικα και κατα διαστήματα ανακινούμε το δοχείο. Αφήνουμε μια μέρα έξω.

  3. 3

    Αν κάνει ζέστη το βράδυ τα βάζουμε στο ψυγείο.

  4. 4

    Τ' αφήνουμε 2 με 3 μέρες να ψηθούν.

  5. 5

    Όταν είναι έτοιμα βγάζουμε τη ραχοκοκκαλιά και στρώνουμε τα φιλετακια μας. Σκεπάζουμε με σπορέλαιο και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας, το μπαχάρι, τη δάφνη και τη ρίγανη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Hascho
Hascho @cook_8499010
Είναι η δεύτερη φορά που την κάνω και έχουν ξετρελαθεί όλοι να \'σαι καλά

Από

hagiie
hagiie @cook_8463997
στις
serres,ellas